Töitä tarjolla jauhemaalaamossa

Vuodesta 2000 toiminut ketterä jauhemaalaamomme Ähtärissä on lunastanut paikkansa alalla keskittyen palvelemaan erityisesti teollisuuden ja julkisen sektorin toimijoita.

Pääasiallinen osaamisalueemme on pulverimaalaus ja siihen liittyvät esikäsittelyt. Meiltä onnistuu monipuoliset esikäsittelypesut eri materiaaleille, käytössämme on myös raepuhaltamo ja sinkopuhalluskone.

Jauhemaalaamossa pintakäsittelemme varmoin ottein monenmoisia kappaleita, erilaisiin tarkoituksiin soveltuvia jauhemaaleja käyttäen.

Toimintamme valteiksi on noussut töidemme laadukas jälki, yksilölliset ratkaisut, palvelualttius, kustannustehokkuus sekä joustavuus. Käsittelyymme pääsee isommat erät sekä yksittäiskappaleet.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen henkilölle, jolla on:

🔸 kyky toteuttaa työ laadukkaasti ja ammattitaidolla

🔸 luottamus siihen, että kykenee suoriutumaan maalaamon muistakin osa-alueista, mm. esikäsittelyyn, ripustamiseen ja pakkaamiseen liittyen

🔸 hyvä työmoraali ja meininki työpaikkaa sekä työntekoa kohtaan

🔸 halu oppia uutta ja kehittää jo oppimaansa

🔸 oma-aloitteinen asenne

🔸 puhtia ja edellytykset tehdä fyysistä työtä

Teollisen pintakäsittelyalan sekä metallialan työkokemus katsotaan eduksi. Jos olet henkilö, joka ymmärtää laadukkaan toteutuksen tärkeyden, olet vahvoilla. Sinut perehdytetään tehtävään kattavasti.

Uskomme vakaasti, että työ tekijänsä opettaa, mutta sen lisäksi takanasi seisoo työyhteisö, joka auttaa ja opastaa aina mietityttävissä tilanteissa.

Mitä me Pulverpaintilla tarjoamme sinulle?

🔸 Vakituisen työsuhteen

🔸 Asianmukaiset työvaatteet ja tarvikkeet

🔸 Työpaikan, jossa saat mahdollisuuden kehittyä ja ottaa vastuuta omalla alueellasi

🔸 Hauskan työyhteisön

🔸 Nykyaikaiset, toimivat työtilat ja -välineet

Kerro hieman itsestäsi ja siitä, miksi sinä olisit paras valinta Pulverin porukkaan. Lähetä CV ja hakemus palkkatoiveineen luettavaksemme mahdollisimman pian! rekry@pulvelpaint.fi

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja työstä ja työnkuvasta antaa Pulverpaint Oy:n toimitusjohtaja Jaakko Yliaho arkisin klo 09:00 – 15:00 välillä. Voit laittaa kysymyksiä sähköpostitse osoitteeseen rekry@pulvelpaint.fi tai vaikkapa tekstiviestillä numeroon 0400 882274, sovitaan sopiva aika puhelulle tai tapaamiselle!

Haluatko tarjota osaamistasi muihin työtehtäviin? Otamme vastaan myös avoimia työhakemuksia yllä olevaan sähköpostiosoitteeseen!

Toimitamme ympäri Suomen

Pulverpaint Oy

Inhantie 14
63700 Ähtäri
Y-tunnus: 1595607-2

Copyright © 2024 Pulverpaint Oy