KOKONAISVALTAINEN TEOLLISUUSMAALAUS AMMATTIYLPEYDELLÄ

Teemme kokonaisvaltaiset teollisuuden pintakäsittelyt aina raepuhalluksesta ja pesuista maalaukseen yli 20 vuoden kokemuksella. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman laadukas, kulutusta kestävä maalaus asiakkaan toivomassa aikataulussa.

Miksi tilata teollisuusmaalaamo Pulverpaintilta?

 • Tehdään niin kuin kuuluu – Ammattiylpeytemme ei anna meidän oikaista, vaan prosessi tehdään teollisuusmaalaamossa laadukkaasti aina kestävää lopputulosta silmällä pitäen.
 • Mitä lupaamme, se pitää – Jos lupaamme toimittaa tilauksesi nopeasti, niin saat sen tarvittaessa vaikka samana päivänä.
 • Hoidamme pintakäsittelyn kokonaisuudessaan – Meiltä saat maalauksen yhteydessä aina myös tarvittavat esikäsittelyt.

Ota yhteyttä teollisuusmaalauksesta

Hinta ja toimitusaika

Teollinen maalaus hinnoitellaan joko maalattavan kappaleen pinta-alan, painon tai työhön käytettävän tuntimäärän mukaan. Mitä paremmin osaat kuvailla maalattavan tuotteen muodon, mitat, painon ja käyttötarkoituksen sekä haluamasi pintakäsittelyn, sitä paremman tarjouksen osaamme antaa heti kättelyssä. On esimerkiksi hyvä mainita, tuleeko maalattava kappale käyttöön sisälle vai ulos ja millaisiin sääolosuhteisiin.

Tiedämme sitten antamiesi esitietojen pohjalta pitääkö tuote raepuhaltaa puhtaaksi vai riittääkö pelkkä pesu ja maalataanko kahteen kertaan vai riittääkö yksi kerros. Entä onko tuotteessa teippaamista, jos väriä ei haluta kauttaaltaan.

Maalaushintaan vaikuttaa:

 • kappaleen muoto ja koko (mitat ja paino)
 • esikäsittelyn tarve (pesu vai puhallus)
 • käyttötarkoitus (sisälle vai ulos)
 • onko teippaamista vai maalataanko koko kappale
 • toimitusaika (viikon sisään)

Palveluillamme on normaalisti viikon toimitusaika, mutta kerrothan mikäli tarvitset tuotteesi nopeammin. Kokenut  ja pätevä henkilökuntamme tekee parhaansa toiveidesi toteuttamiseksi. Tarvittaessa meiltä löytyy rahtisopimukset.

Kysy lisää

 

Minkälaisille kappaleille teollisuusmaalaus sopii?

Teollisuusmaalaamomme maalaa erilaisia teollisuudessa käytettäviä tuotteita ja rakenteita kuten metsä- ja maatalouskoneiden osia, ikkuna- ja oviprofiileja, puutarha- ja katukalusteita ja sisävalaisimia. Maalaamme mitä tahansa metallia, kunhan materiaali kestää hyvin lämpöä ja mahtuu polttouuniimme. Maalaus suojaa tuotteita korroosiolta ja kulumiselta sekä antaa niille viimeistellyn ulkonäön.

Teollisuusmaalaamomme pystyy käsittelemään kappaleet, joiden mitat ovat maksimissaan seuraavat:

 • leveys 1,6 metriä
 • pituus 6 metriä
 • korkeus 2,3 metriä

Pystymme ripustamaan teollisuusmaalamon maalausradalle kappaleet, joiden max paino on noin 800 kg. Isommat kappaleet laitamme teollisuusmaalaamomme erillisille telineille ja siirrot onnistuvat lattialla kulkevalla rullaradalla. Maalausjälkemme on siistiä, tasalaatuista ja kestävää sillä käytämme laadukkaita maaleja ja muita materiaaleja.

Lataa esite

Näin teollisuusmaalaus etenee

Kun olemme sopineet teollisen pintakäsittelyn projektin yksityiskohdista kanssasi, voit joko tuoda maalattavat osat itse meille tai käyttää kuljetusliikettä. Tämän jälkeen prosessi etenee seuraavasti:

 1. Maalattavan kappaleen vastaanottotarkastus kuljetuksen jäljiltä
 2. Pesu tai raepuhallus kappaleen pintakäsittelyvaatimusten mukaan
 3. Ripustus linjastolle ja jauhemaalilla maalaus
 4. Poltto uunissa, jossa jauhemaali sulaa kappaleen pintaan
 5. Jäähdytys
 6. Pakkaus ja toimitus asiakkaalle (nouto tai rahti)

Keskustelemme mielellämme erilaisista vaihtoehdoista maalauksen toteuttamiseksi.

Ota yhteyttä, pyydä tarjous

Riuttolehto Oy, Soini

”Päällimmäisenä yhteistyöstämme on jäänyt mieleen, että kaikki pitää mitä luvataan.”

Arttu Ahopelto
Yrittäjä, Riuttolehto Oy

Lue lisää asiakastarinoita