Pulverpaint Oy

Teollisuusmaalaus

Meiltä onnistuu teollisuusmaalaus ja se on meidän erikoisosaamista. Olemme maalanneet tuhansia erilaisia teollisuusosia, kuten mm. teräsrakenteita ja alumiiniosia. Meiltä onnistuu teollisuusmaalaukset esimerkiksi laivan, lentokoneiden, autojen tai tehtaiden osiin. Meille on erittäin tärkeää, että jokainen yksityiskohta on tarkasti ja huolellisesti maalattu. Asiakkaamme tuntevatkin meidät luotettavana ja joustavana sekä nopeasti reagoivana kumppanina, jolta onnistuu maalaukset nopeallakin aikataululla. Voit tutustua asiakastarinoihin nettisivuillamme. 

Ota yhteyttä

Jauhemaalaus – Suosittu teollisuusmaalauksen menetelmä

Käytämme teollisuusmaalauksessa jauhemaalausta ja se onkin suosittu teollisuusmaalauksen menetelmä. Jauhemaalauksessa maalattaviin kappaleisiin ruiskutetaan jauhemaalia ja sen jälkeen maalattavat kappaleet viedään polttouniin. Polttouunissa lämpötila kuumennetaan tarkasti haluttuun lämpötilaan, jolloin jauhemaali sulaa tasaisesti maalatun kappaleen pinnalle. Jauhemaalaus on erittäin suosittu teollisuusmaalaus tapa, sillä sen avulla maali kestää pinnalla vuosikymmenniä. Jauhemaalatut kappaleet kestävät myös törmäystä ja kolhuja. Tällä tarkoitetaan sitä, että jos esimerkiksi maalattu kappale törmää toiseen kappaleeseen tai tippuu lattialle niin maalatusta kappaleesta ei kulu maali.

Teollisuusmaalaus ja pintakäsittely

Teollisuusmaalauksen lisäksi saat maalattaviin tuotteisiin myös pintakäsittelyn. Ennen maalausta huolehdimme, että maalattavan kappaleen pinta on täysin puhdas ja maalausvalmis.  Kauttamme saat muun muassa seuraavia teollisuuden pintakäsittelyjä ja maalauksia:

  • Osien pintakäsittely, raepuhallus ja jauhemaalaukset.
  • Korroosionesto käsittelyt ja korroosio maalaukset.
  • Metalliosien jauhemaalaukset.

Oli kyseessä sitten tehtaan tuotannon osia, teräsrakenteita, alumiini ja metalliosia tai vaikka lentokoneiden ja autojen osia, niin meiltä saat kustannustehokkaasti pintakäsittelyn ja maalauksen. Ota meihin yhteyttä ja kerro maalattavista kohteista, niin annamme sinulle tarjouksen!

Ota yhteyttä

 

Teollisuusmaalauksessa käytetyt maalit

Jauhemaalauksen maaleja voivat olla muun muassa epoksipolyesteri, epoksi ja polyesteri sekä polyuretaani. Polyesteri ja polyuretaani sopivat parhaiten ulkokäyttöön, sillä ne kestävät eniten UV-säteilyä. Epoksipolyesteri ja epoksi kestävät kaikkein parhaiten mekaanista ja kemiallista rasitusta. Jos maalattavat kappaleet ovat tekemisissä happojen tai hapottavien aineiden kanssa, niin kappaleet on tärkeää maalata siihen tarkoitetulla erikoisepoksijauheella tai 2-kompotenttisella märkämaalilla.

Jauhemaalauksessa voidaan maalata myös kappaleita, jotka ovat tekemisissä suurien lämpötilojen kanssa. Tällöin on tärkeää käyttää silikonisideaineista jauhemaalia. Tämä maali kestää jopa 200-650 asteisia lämpötiloja. Näiden lisäksi voidaan käyttää myös erikoispinnoitteita, kuten mm. antibakteerisia ja antigasing-maaleja. 

Minkä hintaista on teollisuusmaalaus?

Teolllisuusmaalauksen hinta muodostuu maalattavien kappaleiden suuruudesta ja käytettävistä maaleista. Pienemmät kappaleet ovat edullisempia verrattuna suurempiin kappaleisiin, sillä suuremmat kappaleet vievät enemmän aikaa ja maalia. Ota meihin yhteyttä ja kerro maalattavista kappaleista, niin annamme sinulle tarjouksen. Meiltä onnistuu myös todella suuret tilaukset ja voimme tehdä maalaussopimuksen, jolloin saat tietyn määrän maalattuja kappaleita kuukaudessa. 

Kun teollisuusmaalaus on ajankohtaista kysy lisätietoa!

 

Jauhemaalaus Lataa esite Ota yhteyttä