”Pulverpaintin kanssa hommat sujuvat ja menevät juuri niin kuin ne on sovittu!”

Fibercut on kuitulaserleikkaukseen ja särmäykseen erikoistunut yritys. Yritys on perustettu vuonna 2016 ja sen 1500 neliön toimitilat sijaitsevat Ähtärissä. Yhteistyö Pulverpaintin kanssa perustuu neuvontaan ja alihankintaan.

”Pulverpaint neuvoo meitä asiakkaan kysymyksissä maalaukseen liittyen ja jos tarjouspyyntöihin sisältyy maalaustöitä, niin teemme heidän kanssaan yhdessä tarjouksen”, avaa Fibercutin myyntihenkilö Juhani Valkeemäki, yksi Fibercutin omistajista.

”Valitsimme Pulverpaintin yhteistyökumppaniksemme, sillä olemme olleet hyvin tyytyväisiä palveluun. Kilpailutuksen jälkeen he nousivat esiin myös loistavan sijaintinsa vuoksi, sillä tällä alalla rahtikustannukset ovat merkittävässä roolissa. Pulverpaint sijaitsee meitä lähellä, jolloin asiointi on helppoa ja voimme kuljettaa jopa itse pienempiä kappaleita maalaukseen, jolloin rahtikulut jäävät kokonaan pois”.

Valkeemäki kehuu myös toimitusaikoja sekä koko prosessia; ”Prosessi aina tarjouksen tekemisestä työn valmistumiseen saakka toimii sujuvasti. Toimitusajat pitävät ja jos viivästyksiä tulee, niistä ilmoitetaan kiitettävästi. Asiakkailtakaan ei ole tullut negatiivista palautetta lopputuloksesta, eikä perästä ole kuulunut. Tällä alalla kun asiakkaasta ei kuulu jälkeenpäin mitään, niin silloin homma on mennyt putkeen”.

”Suosittelisin Pulverpaintia myös muille. Jos ei tiedä maalaamisesta mitään, Pulverpaintin ammattitaitoon voi luottaa, he ovat alansa spesialisteja”, Valkeemäki kuittaa.

”Pulverpaintin kanssa hommat sujuvat ja menevät juuri niin kuin ne on sovittu!”