”Yhteistyö perustuu laadun ja toiminnan luotettavuuteen” – Campnou Oy

Campnou Oy

Campnou Oy on maailmallakin tunnettu laadukkaiden alumiiniveneiden ja niiden osien valmistaja. Alumiiniveneet suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa ja veneet ja niidet osat valmistetaan yrityksen kotipaikkakunnalla Ähtärissä sekä Suwalkissa Puolassa.

Campnou Oy:n ja jauhemaalaamo Pulverpaintin yhteistyö alkoi muualta kuultujen kehujen kautta. “Koska olimme kuulleet Pulverpaintin pulverimaalauksesta hyvää, tiesimme mitä he osaavat. Ja toki, kun samalta kylältä ollaan, niin tunsimme Pulverpaintit pojat entuudestaan”, kertoo Campnou Oy:n toimitusjohtaja Paavo Pakarinen.

Alumiiniveneet ovat sää- ja meriolosuhteiden armolla, joten maalipinnan tulee olla erittäin kestävää.

Pulverpaint jauhemaalaa meille mm. Buster-veneiden alumiinikarmeja. Yksi parhaimpia asioita yhteistyössämme on, että Pulverpaint ja heidän maalitoimittajansa tekevät meidän puolestamme testit maalien kestävyydestä. Testitulosten avulla me pystymme todentamaan eteenpäin omille asiakkaillemme maalipinnan erinomaisen laadun, sanoo Pakarinen.

Teollisuusmaalaamo Pulverpaintin kanssa yhteistyö perustuu laadun ja toiminnan luotettavuuteen. Voimme luottaa siihen, että hommat toimii! Jos tulee jotain korjattavaa, niin tiedämme, että meitä kuunnellaan ja muutokset tehdään, kertoo Pakarinen. Asiakaspalvelu on hyvää ja käytännössä asiakasta aina kuunnellaan ja toiveet pyritään toteuttamaan. Palvelu on myös kokonaisvaltaista, saamme heiltä tarvittaessa myös konsultointiapua.

Plussaa yhteistyössämme on toki myös se, että toimitukset tapahtuvat helposti ja nopeasti – yrityksemme sijaitsee nimittäin Pulverpaintin kanssa samalla teollisuusalueella, aivan naapurissa. Olen suositellut Pulverpaintia myös omille asiakkaillemme, ja aion suositella jatkossakin – niin joustava, laadukas ja nopea Pulverpaint on.

Tutustu muihin asiakastarinoihin

Suosittelisin ehdottomasti Pulverpaintia muille, hinta on kohtuullinen ja toimitus nopea!” – Alavus Alufront Oy

”Pulverpaint toteuttaa meille pääasiassa alumiinimaalauksia. Yhteistyömme on alkanut niinkin perinteisesti, että joku heistä kävi meillä paikanpäällä esittäytymässä”, Alufrontin…

Lue asiakastarina

”Pulverpaint on erittäin joustava toimittaja, jonka kanssa on helppo asioida!” – Jokke-Koneistus Oy

”Olemme kilpailuttaneet muitakin maalausyrityksiä, mutta Pulverpaint tarjoaa meille parhaimman palvelukokonaisuuden hintansa, laatunsa sekä sijaintinsa suhteen. Pulverpaint on toimitusvarma toimittaja…

Lue asiakastarina

Toimitamme ympäri Suomen

Pulverpaint Oy

Inhantie 14
63700 Ähtäri
Y-tunnus: 1595607-2

Copyright © 2024 Pulverpaint Oy