”BlingFactoryn ja Pulverpaintin yhteistyö on kestänyt lähes 10 vuotta.” – Blingfactory

Blingfactory

Emoyhtiö KA-MU Oy:n yhteydessä toimiva verkkokauppa blingfactory.fi on moottorikelkkojen viritys- ja vahvistusosiin erikoistunut konepaja. Osat valmistetaan KA-MU Oy:n tiloissa Karstulassa. Valmistuksessa käytetään kevyttä, mutta kovaa rasitusta kestävää lujaa alumiinia.

BlingFactoryn ja Pulverpaintin yhteistyö lähti puhtaasta tarpeesta löytää laadukas pulverimaalaamo. “Etsin netistä lähistöllä sijaitsevia pulverimaalamoita ja törmäsin siellä Pulverpaintiin. Koska valmistamiemme osien tulee kestää kovaa kulutusta, tulee niiden maalipinnan olla myös kestävä. Yhteistyö ei lähtenyt suorilta käsin käyntiin, vaan teimme alkuun perusteellisen selvityksen siitä, mitä Pulverpaint pystyy tekemään ja mikä on pulverimaalin laatu”, kertoo KA-MU Oy:n Jari Tuukkanen.

Tutustuimme referensseihin ja kävimme paikan päällä tutustumassa myös tuotantoon. Muutamiin muihin jauhemaalaamoihin verrattuna, vakuutti Pulverpaint meidät kestävällä ja laadukkaalla työnjäljellään”, jatkaa Tuukkanen.

Laatu on ensiarvoisen tärkeää, kun on kyse erittäin kovalle rasitukselle altistuvista moottorikelkkojen osista. Pulverimaalaamo Pulverpaintin ja BlingFactoryn yhteystyö perustuukin ennen kaikkea laatuun, mutta lisäksi myös muihin yrityksen kannalta tärkeisiin asioihin.

Laadun lisäksi toimitusvarmuus on asia, jota arvostamme yhteistyössämme. Koska olemme verkkokauppa, haluamme toimittaa omille asiakkaillemme tuotteet nopeasti eteenpäin. Se, että pystymme luottamaan nopeisiin toimituksiin, on toimintamme kannalta erittäin tärkeää.”, sanoo Tuukkanen.

BlingFactoryn ja Pulverpaintin yhteistyö on kestänyt lähes 10 vuotta, ja jatkuu samalla mallilla edelleen.

Tutustu muihin asiakastarinoihin

Suosittelisin ehdottomasti Pulverpaintia muille, hinta on kohtuullinen ja toimitus nopea!” – Alavus Alufront Oy

”Pulverpaint toteuttaa meille pääasiassa alumiinimaalauksia. Yhteistyömme on alkanut niinkin perinteisesti, että joku heistä kävi meillä paikanpäällä esittäytymässä”, Alufrontin…

Lue asiakastarina

”Pulverpaint on erittäin joustava toimittaja, jonka kanssa on helppo asioida!” – Jokke-Koneistus Oy

”Olemme kilpailuttaneet muitakin maalausyrityksiä, mutta Pulverpaint tarjoaa meille parhaimman palvelukokonaisuuden hintansa, laatunsa sekä sijaintinsa suhteen. Pulverpaint on toimitusvarma toimittaja…

Lue asiakastarina

Toimitamme ympäri Suomen

Pulverpaint Oy

Inhantie 14
63700 Ähtäri
Y-tunnus: 1595607-2

Copyright © 2024 Pulverpaint Oy