”Pulverpaint pystyy reagoimaan tarpeeseemme nopeallakin aikataululla ja he ovat erittäin joustavia aikataulujen suhteen.” – VM-Asfaltti Oy

VM-Asfaltti Oy

Ähtärissä sijaitseva VM-Asfaltti Oy hoitaa asfalttien paikkaukset monipuolisesti. Yrityksen asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat sekä ELY-keskukset.

Asfalttikoneet ovat jatkuvasti kovan rasituksen alla. Niiden tulee kestää kovaa kulutusta ja kuumuutta. VM-Asfaltin ja pulverimaalaamo Pulverpaintin yhteistyö alkoi tarpeesta löytää kestävää maalipintaa tekevä jauhemaalaamo.

Kovalla rasituksella oleva asfalttikalusto vaatii säännöllistä kunnossapitoa. Pulverpaint maalaa meille kaluston osia, jotka ovat erittäin kovan kulutuksen alla. Osat pestään voimakkailla pesuaineilla ja jauhemaalaus kestää näitä aineita erittäin hyvin, eikä osia tarvitse heti maalata uudestaan.

VM-Asfaltin kalustonhallinnasta vastaava Niko Korsumäki

Pulverpaintin valitsimme yhteistyökumppaniksi, koska tiesimme heidät entuudestaan ja olimme kuulleet hyvää heistä. Ja tyytyväisiä olemme olleetkin. Toimitusvarmuus on erinomainen, ja koska Pulverpaint sijaitsee Ähtärissä, ovat kuljetuskustannukset pienet. Oikeastaan toimitamme heille omalla kalustolla maalattavat osat, joten varsinaisia toimituskuluja ei meille tule.Yhteistyö jauhemaalaamo Pulverpaintin kanssa perustuu luotettavuuteen ja toimitusvarmuuteen. Lisäksi työn laatu vastaa VM-Asfaltin tarpeita ja odotuksia.

Toimitamme vaihtelevasti maalattavaksi pieniä ja isoja eriä osia. Pulverpaint pystyy reagoimaan tarpeeseemme nopeallakin aikataululla ja he ovat erittäin joustavia aikataulujen suhteen. Voin ehdottomasti suositella Pulverpaintia yhteistyökumppaniksi myös muille pulverimaalausta tarvitseville”, sanoo Korsumäki.

Tutustu muihin asiakastarinoihin

“Suosittelisin ehdottomasti Pulverpaintia muille, hinta on kohtuullinen ja toimitus nopea!” – Alavus Alufront Oy

”Pulverpaint toteuttaa meille pääasiassa alumiinimaalauksia. Yhteistyömme on alkanut niinkin perinteisesti, että joku heistä kävi meillä paikanpäällä esittäytymässä”, Alufrontin…

Lue asiakastarina

”Pulverpaint on erittäin joustava toimittaja, jonka kanssa on helppo asioida!” – Jokke-Koneistus Oy

”Olemme kilpailuttaneet muitakin maalausyrityksiä, mutta Pulverpaint tarjoaa meille parhaimman palvelukokonaisuuden hintansa, laatunsa sekä sijaintinsa suhteen. Pulverpaint on toimitusvarma toimittaja…

Lue asiakastarina

Toimitamme ympäri Suomen

Pulverpaint Oy

Inhantie 14
63700 Ähtäri
Y-tunnus: 1595607-2

Copyright © 2024 Pulverpaint Oy