”Pulverpaintilla huomioidaan myös pienemmät asiakkaat ja kaikkia palvellaan tosissaan.” – SS-Työstö Oy

SS-Työstö Oy

SS-Työstö Oy on Kivijärvellä sijaitseva konepajayritys, joka tuottaa kestävän konerakentamisen ratkaisut ja laitteet valmistavalle teollisuudelle lähes 30 vuoden kokemuksella.

Valmistamme konepajallamme standardituotteita sekä asiakkaidemme mukaan räätälöityjä tuotteita. Yhteistyö Pulverpaint Oy:n kanssa alkoi noin kymmenisen vuotta sitten, kun tarvitsimme valmistamiimme ohutlevyihin siistiä pintakäsittelyä. Yhteistyökumppanimme suositteli Ähtärissä sijaitsevaa jauhemaalaamo Pulverpaintia.

Yrittäjä Seppo Sagulin.

Tilaamme heiltä mm. suojapeltien maalaukset, koska pulverimaalauksella pinnasta tulee erittäin siisti. Lisäksi Pulverpaintin kanssa kaikki toimii sujuvasti – laatu on hyvää ja toimitus tulee ajallaan.

Ja kyllähän se vähän on niin, että tällaisissa “maalaispitäjien” kumppanuuksissa palvelualttius on eri luokkaa kuin suurilta firmoilta tilatessa. Pulverpaintilla huomioidaan myös pienemmät asiakkaat ja kaikkia palvellaan tosissaan. Yhteyshenkilötkin on tullut jo niin tutuiksi, että voidaan jutella vähän jutun vierestäkin, naurahtaa Seppo.

Tutustu muihin asiakastarinoihin

“Suosittelisin ehdottomasti Pulverpaintia muille, hinta on kohtuullinen ja toimitus nopea!” – Alavus Alufront Oy

”Pulverpaint toteuttaa meille pääasiassa alumiinimaalauksia. Yhteistyömme on alkanut niinkin perinteisesti, että joku heistä kävi meillä paikanpäällä esittäytymässä”, Alufrontin…

Lue asiakastarina

”Pulverpaint on erittäin joustava toimittaja, jonka kanssa on helppo asioida!” – Jokke-Koneistus Oy

”Olemme kilpailuttaneet muitakin maalausyrityksiä, mutta Pulverpaint tarjoaa meille parhaimman palvelukokonaisuuden hintansa, laatunsa sekä sijaintinsa suhteen. Pulverpaint on toimitusvarma toimittaja…

Lue asiakastarina

Toimitamme ympäri Suomen

Pulverpaint Oy

Inhantie 14
63700 Ähtäri
Y-tunnus: 1595607-2

Copyright © 2024 Pulverpaint Oy