Jauhemaalaamopalvelut yksityisille kuluttajille

Pulverimaalauspalvelut kuluttaja-asiakkaille

Vaikka teemme töitä pääasiassa yrityksille, palvelemme maalausasioissa myös yksityisiä kuluttajia. Haluamme mahdollisuuksien mukaan auttaa kuluttajapuolen asiakkaita jauhemaalauksen osalta mahdollisten entisöinti yms. projektien kanssa. 

Maalaamme yksityisille kuluttajille muun muassa mopojen ja moottoripyörien runkoja sekä autojen vannesarjoja. Myös erilaisten kalusteiden osia olemme tehneet paljon. 

Maalaustyön hintaan vaikuttavia tekijöitä on monia. Palvelun hintaa nostavia tekijöitä ovat muun muassa, jos maalattavasta esineestä pitää poistaa vanhaa maalia. Lisäksi kappaleeseen haluttu väri vaikuttaa lopulliseen hintaan. Teemme yksityispuolen maalaustöitä normaalisti aina sopivissa väleissä työtilanteeseen nähden. Työt onnistuvat luonnollisesti myös nopeammalla aikataululla, mutta tällöin perimme tilanteesta riippuen kiiretyön lisää. 

Miksi tilata puhallus meiltä?

Kestävä lopputulos

Ammattiylpeytemme ei anna meidän oikaista, vaan raepuhallus tehdään aina kestävää lopputulosta silmällä pitäen

Nopea toimitus

Jos lupaamme toimittaa tuotteesi nopeasti, niin saat sen vaikka samana päivänä.

Meiltä myös teollinen maalaus

Meiltä saat puhalluksen yhteydessä aina myös tarvittavan teollisen maalauksen, joten sitä ei tarvitse ostaa muualta.

Esimerkkihintoja maalaustöille 

  • Auton vannesarja – alkaen 250 €, hinta määräytyy tarvittavan puhallusajan mukaan. Myös se mikä väri ja halutaanko vanteisiin lakka vaikuttavat lopulliseen hintaan. 
  • Moottoripyörän rungot raepuhallettuna ja maalattuna alkaen 180 €. 

Säästöä loppulaskuun 

Vinkkinä maalaustyön hinnan alentavaan asiaan on esimerkiksi mopon ja moottoripyörän runkotöiden osalta se, että osat kannattaa puhdistaa öljystä ja liasta itse. Näin säästät selvää rahaa, kun meidän ei tarvitse tehdä sitä ennen varsinaisen työn aloittamista. Mikäli me teemme puhdistustyön, veloitamme siitä työn loppuhinnassa lisää. 

Työn hinta on aina 65 € / alkava tunti. 

Asiakkaamme kertovat

”Pulverpaintilaiset ovat hyviä tyyppejä!” – Riuttolehto Oy

Pulverpaintilaiset ovat hyviä tyyppejä!” Riuttolehto Oy markkinoi, suunnittelee, valmistaa sekä huoltaa sykesyöttöisiä TAPIO-harvestereita. Tämän lisäksi he palvelevat erilaisten hydrauliikkajärjestelmien suunnittelussa ja ongelmien ratkomisessa paikallisia…

Lue asiakastarina

”Pulverpaint on erittäin joustava toimittaja, jonka kanssa on helppo asioida!” – Jokke-Koneistus Oy

”Olemme kilpailuttaneet muitakin maalausyrityksiä, mutta Pulverpaint tarjoaa meille parhaimman palvelukokonaisuuden hintansa, laatunsa sekä sijaintinsa suhteen. Pulverpaint on toimitusvarma toimittaja…

Lue asiakastarina

Toimitamme ympäri Suomen

Pulverpaint Oy

Inhantie 14
63700 Ähtäri
Y-tunnus: 1595607-2

Copyright © 2024 Pulverpaint Oy