”Pulverpaintin työnjälki on laadukasta ja he ovat erittäin joustavia esimerkiksi kiiretapauksissa.” – Tähtiporras Oy

Tähtiporras Oy

Tähtiporras Oy on sisäportaiden valmistaja, jonka asiakkaita ovat mm. rakennusliikkeet ja yksityisasiakkaat. Portaat valmistetaan puusta, korkeapainelaminaatista ja teräksestä asiakkaan yksilöllisten tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Tähtiportaan tehdas sijaitsee Alajärvellä.

Tähtiportaan valmistamissa sisäportaissa on teräsosia, joiden maalipinnalta vaaditaan korkeaa laatua ja kestävyyttä. Teollisuusmaalamo Pulverpaint jauhemaalaa Tähtiportaalle pienet ja isot tilauserät. Tähtiporras Oy:n valmistamat sisäportaiden teräsosat ovat tavallisimmin mustia tai valkoisia. Pulverpaintilta saa tarvittaessa myös muilla väreillä pulverimaalattuja elementtejä ja osia.

Valmistamissamme sisäportaissa on metalliosia, kuten heloja ja erilaisia kiinnikkeitä portaisiin. Näiden maalaamiseen etsimme aikanaan luotettavaa pulverimaalaamoa. Kartoitimme ensin netistä alihankkijoita, mutta sitten eräs yhteistyökumppanimme vinkkasi Pulverpaintista ja nyt olemmekin tehnyt yhteistyötä jo yli 10 vuotta. Helojen ja kiinnikkeiden lisäksi Pulverpaint jauhemaalaa meille portaiden kaide-elementtejä ja teräsreisilankkuja.

Tuotantopäällikkö Mikko Hyytinen

Meille on erityisen tärkeää, että meillä on toimiva ja luotettava alihankintaverkosto. Meillä itsellään on tiukat aikataulut, koska asiakkaillamme saattavat painaa päälle valmistuspäivät ja loppukatselmukset. Siksi on tärkeää, että pystymme toimittamaan heille tuotteet sovitusti ajallaan. Pulverpaintiin voimme luottaa, että sovittu pitää ja toimitukset tulevat ajallaan.

Pulverpaintin työnjälki on laadukasta ja he ovat erittäin joustavia esimerkiksi kiiretapauksissa. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä yhteistyön ja olen suositellut Pulverpaintia myös muille teollisuusmaalaamoa etsiville, jatkaa Hyytinen.

Tutustu muihin asiakastarinoihin

Suosittelisin ehdottomasti Pulverpaintia muille, hinta on kohtuullinen ja toimitus nopea!” – Alavus Alufront Oy

”Pulverpaint toteuttaa meille pääasiassa alumiinimaalauksia. Yhteistyömme on alkanut niinkin perinteisesti, että joku heistä kävi meillä paikanpäällä esittäytymässä”, Alufrontin…

Lue asiakastarina

”Pulverpaint on erittäin joustava toimittaja, jonka kanssa on helppo asioida!” – Jokke-Koneistus Oy

”Olemme kilpailuttaneet muitakin maalausyrityksiä, mutta Pulverpaint tarjoaa meille parhaimman palvelukokonaisuuden hintansa, laatunsa sekä sijaintinsa suhteen. Pulverpaint on toimitusvarma toimittaja…

Lue asiakastarina

Toimitamme ympäri Suomen

Pulverpaint Oy

Inhantie 14
63700 Ähtäri
Y-tunnus: 1595607-2

Copyright © 2024 Pulverpaint Oy