”Yhteistyö Pulverpaintin kanssa on toiminut erittäin hyvin alusta alkaen.” – Cernos

Cernos

Cernos Oy on Ähtärissä sijaitseva kierrätysprosessien tehostamiseen ja erilaisten maa-ainesten ja materiaalien käsittelylaitteisiin erikoistunut yritys, joka suunnittelee, valmistaa ja markkinoi Cobra-seulakauhoja ja edustaa Labounty purkutyökaluja.

Cernos Oy on ollut yhteistyöhön erittäin tyytyväinen.

Teollisuusmaalaamo Pulverpaint on paikallinen yritys ja lähialueen tunnetuimpia pulverimaalaamoja. Tiesimme yrityksen entuudestaan ja yhteistyö heidän kanssaan alkoi heti yrityksemme alkutaipaleella vuonna 2016. He jauhemaalaavat meille valmistamiemme laitteiden komponentteja, ja oikeastaan kaiken mikä heillä meiltä uuniin mahtuu.

Cernos Oy:n varatoimitusjohtaja Pia Hyrkäs.

Yhteistyö Pulverpaintin kanssa on toiminut erittäin hyvin alusta alkaen. Heidän tekemänä polttomaalaus on erittäin laadukasta ja he pystyvät palvelemaan nopeallakin aikataululla. Lisäksi saatavilla on myös erikoisvärejä, joita aina silloin tällöin tarvitsemme. Asiakaspalvelu on aina ystävällistä ja joustavaa. Yhteistyömme perustuukin laadun lisäksi luottamukseen – he ovat pystyneet auttamaan myös erityistilanteissa nopealla aikataululla, jatkaa Hyrkäs.

Tutustu muihin asiakastarinoihin

Suosittelisin ehdottomasti Pulverpaintia muille, hinta on kohtuullinen ja toimitus nopea!” – Alavus Alufront Oy

”Pulverpaint toteuttaa meille pääasiassa alumiinimaalauksia. Yhteistyömme on alkanut niinkin perinteisesti, että joku heistä kävi meillä paikanpäällä esittäytymässä”, Alufrontin…

Lue asiakastarina

”Pulverpaint on erittäin joustava toimittaja, jonka kanssa on helppo asioida!” – Jokke-Koneistus Oy

”Olemme kilpailuttaneet muitakin maalausyrityksiä, mutta Pulverpaint tarjoaa meille parhaimman palvelukokonaisuuden hintansa, laatunsa sekä sijaintinsa suhteen. Pulverpaint on toimitusvarma toimittaja…

Lue asiakastarina

Toimitamme ympäri Suomen

Pulverpaint Oy

Inhantie 14
63700 Ähtäri
Y-tunnus: 1595607-2

Copyright © 2024 Pulverpaint Oy