Pulverpaint Oy

Riuttolehto Oy

”Pulverpaintilaiset ovat hyviä tyyppejä!”

Riuttolehto Oy markkinoi, suunnittelee, valmistaa sekä huoltaa sykesyöttöisiä TAPIO-harvestereita. Tämän lisäksi he palvelevat erilaisten hydrauliikkajärjestelmien suunnittelussa ja ongelmien ratkomisessa paikallisia koneurakoitsijoita, laite- ja konevalmistajia sekä teollisuutta. Asiakasryhmiin kuuluvat muun muassa pienet metsän omistajat Pohjois-Euroopassa ja Baltiassa sekä metsäkoneurakoitsijat Kanadassa ja Keski-Euroopassa.

”Pulverpaint pintakäsittelee tuotteemme. Valitsimme heidät yhteistyökumppaniksemme, sillä heidän työnsä jälki on laadukasta ja toimitusajat joustavia”, aloittaa Arttu Ahopelto, joka toimii yrittäjänä Riuttolehdolla.

”Pulverpaint erottui muista hyvien tyyppiensä sekä sijaintinsa vuoksi. Toimitusajat pitävät, eikä moitittavaa ole prosessin muistakaan vaiheista”, selventää Ahopelto, ”suosittelisin Pulverpaintia myös ystävilleni ja itse asiassa olen suositellutkin. Pulverpaint on kilpailukykyinen loistavan hinta-laatusuhteensa vuoksi. Päällimmäisenä yhteistyöstämme on jäänyt mieleen, että kaikki pitää mitä luvataan”.