Pulverpaint Oy

Asiakastarinat

Alavus Alufront Oy

Suosittelisin ehdottomasti Pulverpaintia muille, hinta on kohtuullinen ja toimitus nopea!” Alavus Alufront Oy on alumiinirakentamiseen erikoistunut yritys Alavudella. Yritys on perustettu jo vuonna 1993 ja vuonna 2009 se palkittiin maakunnallisella Vuoden…

Lue lisää

Avese Oy

“Pulverpaintista kuulin puskaradion ja tuttujen kautta, kun etsin sopivaa teollisuusmaalaamoa toimittamieni lasiseinien teräsosille. Aloitimme yhteistyön ja Pulverpaint jauhemaalaa nykyisin kaikki lasiseinien umpiosien ulko- ja sisäpuolen pellit sekä teräksiset asennusosat.

Lue lisää

BlingFactory

BlingFactoryn ja Pulverpaintin yhteistyö lähti puhtaasta tarpeesta löytää laadukas pulverimaalaamo. “Etsin netistä lähistöllä sijaitsevia pulverimaalamoita ja törmäsin siellä Pulverpaintiin. Koska valmistamiemme osien tulee kestää kovaa kulutusta, tulee niiden maalipinnan olla myös kestävä.

Lue lisää

Campnou Oy

Campnou Oy:n ja jauhemaalaamo Pulverpaintin yhteistyö alkoi muualta kuultujen kehujen kautta. “Koska olimme kuulleet Pulverpaintin alumiinioksidipuhalluksesta eli pulverimaalauksesta hyvää, tiesimme mitä he osaavat.

Lue lisää

Cernos

“Teollisuusmaalaamo Pulverpaint on paikallinen yritys ja lähialueen tunnetuimpia pulverimaalaamoja. Tiesimme yrityksen entuudestaan ja yhteistyö heidän kanssaan alkoi heti yrityksemme alkutaipaleella vuonna 2016.”

Lue lisää

Fibercut

”Pulverpaintin kanssa hommat sujuvat ja menevät juuri niin kuin ne on sovittu!” Fibercut on kuitulaserleikkaukseen ja särmäykseen erikoistunut yritys. Yritys on perustettu vuonna 2016 ja sen 1500 neliön toimitilat sijaitsevat Ähtärissä. Yhteistyö Pulverpaintin…

Lue lisää

Jokke-Koneistus Oy

”Pulverpaint on erittäin joustava toimittaja, jonka kanssa on helppo asioida!” Jokke-Koneistus Oy on vuonna 1989 perustettu Ähtäriläinen alihankintakoneistukseen erikoistunut konepaja. He tekevät monipuolista CNC-koneistusta ja siihen liittyviä jälkitöitä suurille…

Lue lisää

MTM-Steel Oy

“Yhteistyömme Pulverpaintin kanssa alkoi, kun etsimme laadukasta jälkeä tekevää pintakäsittelijää pulverimaalauspuolelta. Kuulimme eräältä omalta asiakkaaltamme, että Ähtärissä sijaitsevan Pulverpaint Oy:n tekemät pulverimaalaukset ovat jäljeltään laadukkaita.”

Lue lisää

Muovilami Oy

Muovilami Oy valmistaa laadukkaita ovia, jotka räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden ja käyttökohteen vaatimusten mukaan. “Käytämme ovien valmistuksessa muutamia vakiovärejä, mutta asiakkaiden tarpeet ja toiveet edellyttivät väriskaalan laajentamista.”

Lue lisää

Riuttolehto Oy

”Pulverpaintilaiset ovat hyviä tyyppejä!” Riuttolehto Oy markkinoi, suunnittelee, valmistaa sekä huoltaa sykesyöttöisiä TAPIO-harvestereita. Tämän lisäksi he palvelevat erilaisten hydrauliikkajärjestelmien suunnittelussa ja ongelmien ratkomisessa paikallisia…

Lue lisää

SS-Työstö Oy

Valmistamme konepajallamme standardituotteita sekä asiakkaidemme mukaan räätälöityjä tuotteita. Yhteistyö Pulverpaint Oy:n kanssa alkoi noin kymmenisen vuotta sitten, kun tarvitsimme valmistamiimme ohutlevyihin siistiä pintakäsittelyä.

Lue lisää

Tuuri Steel Oy

Tuuri Steelin valmistamien metalliosien maalipinnan tulee olla luja ja säänkestävä. Yhteistyö Pulverpaintin alkoi, kun Tuuri Steelille tuli tarve saada valmistamilleen tuotteille laadukasta jauhemaalausta.

Lue lisää

Tähtiporras Oy

Tähtiportaan valmistamissa sisäportaissa on teräsosia, joiden maalipinnalta vaaditaan korkeaa laatua ja kestävyyttä. Teollisuusmaalamo Pulverpaint jauhemaalaa Tähtiportaalle pienet ja isot tilauserät.

Lue lisää

VM-Asfaltti Oy

Asfalttikoneet ovat jatkuvasti kovan rasituksen alla. Niiden tulee kestää kovaa kulutusta ja kuumuutta. VM-Asfaltin ja pulverimaalaamo Pulverpaintin yhteistyö alkoi tarpeesta löytää kestävää maalipintaa tekevä jauhemaalaamo.

Lue lisää