Raepuhallus yli 22 vuoden kokemuksella

Laadukas raepuhallus luo pitkäkestoisen pinnan

Raepuhalluksella saadaan poistettua kappaleen pinnasta epäpuhtaudet, muun muassa ruoste ja valssihilse. Puhalluksen jälkeen kappaleen pinta on karheudeltaan optimaalinen jauhemaalaukselle, jolloin jauhemaalin tartunta on todella hyvä. Menetelmäksi valitaan teräsraepuhallus, lasikuulapuhallus tai raepuhallus alumiinioksidilla käsiteltävän kappaleen materiaalin mukaan. Meiltä saat Ähtäristä myös sinkopuhalluspalvelut.

Miksi tilata puhallus meiltä?

Kestävä lopputulos

Ammattiylpeytemme ei anna meidän oikaista, vaan raepuhallus tehdään aina kestävää lopputulosta silmällä pitäen

Nopea toimitus

Jos lupaamme toimittaa tuotteesi nopeasti, niin saat sen vaikka samana päivänä.

Meiltä myös teollinen maalaus

Meiltä saat puhalluksen yhteydessä aina myös tarvittavan teollisen maalauksen, joten sitä ei tarvitse ostaa muualta.

Vaihtoehtona erilaiset pesut

Jos teräsraepuhallusta tai sinkopuhallusta ei jostain syystä haluta tai voida käyttää, voimme esikäsitellä pinnat myös erilaisilla pesuilla. Oikein suoritettu kemiallinen pesu poistaa kappaleiden pinnasta lian ja rasvan, joka puolestaan antaa maalille otollisen tartuntapinnan ja parantaa maalauksen korroosionkestoa. Erilaisia pesujemme ovat muun muassa alkaalinen pesu, rautafosfatointi ja passivointi.

Puhalluksen hinta ja toimitusaika

Rae- ja sinkopuhallus hinnoitellaan työhön käytettävän tuntimäärän mukaan. Mitä paremmin osaat kuvailla puhallettavan tuotteen muodon, mitat, painon ja käyttötarkoituksen, sitä paremman tarjouksen osaamme antaa heti kättelyssä.

Normaalisti puhalluksella on viikon toimitusaika, mutta kerrothan mikäli tarvitset tuotteesi nopeammin ja teemme tästä parhaamme mukaan mahdollista. Tarvittaessa meiltä löytyy rahtisopimukset.

Minkälaisille pinnoille raepuhallus sopii?

Raepuhallus soveltuu useille valmistusmateriaaleille. Käytämme puhalluksessa pääasiassa teräsraetta, mutta tarvittaessa voimme puhaltaa myös alumiinioksidilla ja lasikuulalla.

Asiakkaamme kertovat

”Pulverpaintilaiset ovat hyviä tyyppejä!” – Riuttolehto Oy

Pulverpaintilaiset ovat hyviä tyyppejä!” Riuttolehto Oy markkinoi, suunnittelee, valmistaa sekä huoltaa sykesyöttöisiä TAPIO-harvestereita. Tämän lisäksi he palvelevat erilaisten hydrauliikkajärjestelmien suunnittelussa ja ongelmien ratkomisessa paikallisia…

Lue asiakastarina

”Pulverpaint on erittäin joustava toimittaja, jonka kanssa on helppo asioida!” – Jokke-Koneistus Oy

”Olemme kilpailuttaneet muitakin maalausyrityksiä, mutta Pulverpaint tarjoaa meille parhaimman palvelukokonaisuuden hintansa, laatunsa sekä sijaintinsa suhteen. Pulverpaint on toimitusvarma toimittaja…

Lue asiakastarina

Näin raepuhallus etenee

  • Jotta rasva ja lika eivät pääsisi sotkemaan puhallusraetta, pesemme kappaleet tarvittaessa ennen puhalluksen aloittamista.
  • Puhalluksella karhennetaan kovia pintoja käyttämällä paineilmaa ja pieniä kiinteitä hiukkasia. Useimmiten raepuhallus toimii kappaleiden pintojen esikäsittelynä ja puhdistuksena ennen teollista maalausta, mutta sillä voidaan saavuttaa myös esimerkiksi ruostumattoman teräksen lopullinen pinta. Teräsraepuhallus tekee käsiteltävän kappaleen pinnasta karheamman, jolloin valittu maali tarttuu siihen paremmin. Näin maalauksesta tulee pitkäkestoinen ja erittäin siisti.
  • Raepuhallus tapahtuu suljetussa tilassa, jossa rae puhalletaan kappaleeseen paineilman avulla. Puhallettu rae kiertää järjestelmässä useamman kerran, minkä vuoksi on tärkeää, että puhallettavat kappaleet ovat mahdollisimman puhtaita ja rasvattomia.

Tutustu prosessiimme tarkemmin

Toimitamme ympäri Suomen

Pulverpaint Oy

Inhantie 14
63700 Ähtäri
Y-tunnus: 1595607-2

Copyright © 2024 Pulverpaint Oy