LAADUKAS RAEPUHALLUS LUO PITKÄKESTOISEN PINNAN

Raepuhalluksella saadaan poistettua kappaleen pinnasta epäpuhtaudet, muun muassa ruoste ja valssihilse. Puhalluksen jälkeen kappaleen pinta on karheudeltaan optimaalinen jauhemaalaukselle, jolloin jauhemaalin tartunta on todella hyvä. Raepuhallus voidaan tehdä teräsrakeella, alumiinioksidilla tai lasikuulalla käsiteltävän kappaleen materiaalin mukaan. Meiltä saat Ähtäristä myös sinkopuhalluspalvelut.

Miksi tilata meiltä?

  • Ammattiylpeytemme ei anna meidän oikaista, vaan raepuhallus tehdään aina kestävää lopputulosta silmällä pitäen.
  • Jos lupaamme toimittaa tuotteesi nopeasti, niin saat sen vaikka samana päivänä.
  • Meiltä saat puhalluksen yhteydessä aina myös tarvittavan teollisen maalauksen, joten sitä ei tarvitse ostaa muualta.

Kysy lisätietoa

Hinta ja toimitusaika

Raepuhallus hinnoitellaan työhön käytettävän tuntimäärän mukaan. Mitä paremmin osaat kuvailla raepuhallettavan tuotteen muodon, mitat, painon ja käyttötarkoituksen, sitä paremman tarjouksen osaamme antaa heti kättelyssä.

Normaalisti puhalluksella on viikon toimitusaika, mutta kerrothan mikäli tarvitset tuotteesi nopeammin ja teemme tästä parhaamme mukaan mahdollista. Tarvittaessa meiltä löytyy rahtisopimukset.

Ota yhteyttä

 

Näin raepuhallus etenee

Teräsraepuhalluksella karhennetaan kovia pintoja käyttämällä paineilmaa ja pieniä kiinteitä hiukkasia. Useimmiten puhallus toimii kappaleiden pintojen esikäsittelynä ja puhdistuksena ennen teollista maalausta, mutta sillä voidaan saavuttaa myös esimerkiksi ruostumattoman teräksen lopullinen pinta. Puhallus tekee käsiteltävän kappaleen pinnasta karheamman, jolloin valittu maali tarttuu siihen paremmin. Näin maalauksesta tulee pitkäkestoinen ja erittäin siisti.

Puhallus tapahtuu suljetussa tilassa, jossa rae puhalletaan kappaleeseen paineilman avulla. Puhallettu rae kiertää järjestelmässä useamman kerran, minkä vuoksi on tärkeää, että puhallettavat kappaleet ovat mahdollisimman puhtaita ja rasvattomia. Jotta rasva ja lika eivät pääsisi sotkemaan puhallusraetta, pesemme kappaleet tarvittaessa ennen puhalluksen aloittamista.

Lataa esite

 

Minkälaisille pinnoille raepuhallus sopii?

Teräskuulapuhallus soveltuu useille valmistusmateriaaleille. Käytämme puhalluksessa pääasiassa teräsraetta, mutta tarvittaessa voimme puhaltaa myös alumiinioksidilla ja lasikuulalla.

Vaihtoehtona erilaiset pesut

Jos kuulapuhallusta ei jostain syystä haluta tai voida käyttää, voimme esikäsitellä pinnat myös erilaisilla pesuilla. Oikein suoritettu kemiallinen pesu poistaa kappaleiden pinnasta lian ja rasvan, joka puolestaan antaa maalille otollisen tartuntapinnan ja parantaa maalauksen korroosionkestoa. Erilaisia pesujemme ovat muun muassa alkaalinen pesu, rautafosfatointi ja passivointi.

Pyydä tarjous

Fibercut Oy, Ähtäri

”Pulverpaintin kanssa hommat sujuvat ja menevät juuri niin kuin ne on sovittu!”

Juhani Valkeemäki
Myyntihenkilö, Fibercut Oy

Lue lisää asiakastarinoita