Pulverpaint Oy

Raepuhallus laadukkaasti ja kokemuksella

Käytämme puhallusrakeena pääasiallisesti teräsraetta, mutta tarvittaessa voimme puhaltaa myös alumiinioksidilla tai lasikuulalla. Alumiinioksidilla puhallamme alumiinista valmistettuja osia ja lasikuulalla ruostumattomia ja haponkestäviä tuotteita. Raepuhallus tapahtuu suljetussa tilassa, jossa teräsrae puhalletaan paineilmaa apuna käyttäen kappaleeseen. Menetelmällä saadaan poistettua kappaleen pinnasta epäpuhtaudet mm. ruosteen ja valssihilseen. Puhalluksen jälkeen kappaleen pinta on optimaalinen karheudeltaan jauhemaalaukselle. Jauhemaalin tartunta on näin ollen todella hyvä.

Ota yhteyttä

Laadukkaan raepuhalluksen avulla takaat hyvän lopputuloksen

Oikealla tekniikalla ja laitteilla toteutettu raepuhallus tarjoaa aina laadukkaan lopputuloksen. Raepuhallusrae kiertää järjestelmässä useamman kerran, jonka vuoksi on erittäin tärkeää että kappaleet ovat mahdollisimman rasvattomia, jotta rasva yms. lika eivät pääse sotkemaan puhallusraetta. Näin ollen pesemme kappaleet tarvittaessa ennen raepuhalluksen aloittamista.

 

Tekniikka soveltuu useille valmistusmateriaaleille

Alumiinioksidin avulla raepuhallus voidaan suorittaa myös alumiinista valmistetuille kappaleille. Lasikuulalla puhallamme yleensä haponkestäviä tuotteita, kun niihin halutaan muodostaa satiininomainen tai matta pinta. Pienempiä kappaleita varten käytössämme on käsipuhalluskaappi, jolla voimme puhaltaa pienempiä osia. Ja kun prosessi on valmis, voidaan tuote lopuksi jauhemaalata näppärästi samalla kertaa. Myös alumiinin jauhemaalaus onnistuu käden käänteessä. Kun siis tarvitset apua pintakäsittelyssä, ota yhteyttä ja kysy lisätietoa palveluistamme!