Teollisuuden jauhemaalaamo Pulverpaint Kauppalehden haastattelussa – Artikkelin tiivistelmä

Kauppalehti haastatteli meitä äskettäin. Artikkeli julkaistiin otsikolla: “Teollisuuden jauhemaalaamo nauttii löytäessään ratkaisuja yksilöllisiin maalaushaasteisiin” ja tästä löydät on tiivistyksen haastattelun annista.

Pienten sarjojen maalausta ja yksilöllistä palvelua koko Suomen alueella

Artikkelissa valotettiin yrityksemme sitoutumista tuottaa erityisesti teollisuuden asiakkaille kestäviä ja esteettisesti miellyttäviä pintakäsittelyratkaisuja. Teemme pintakäsittelyä ja pulverimaalausta metalli- ja koneteollisuuden tarpeisiin. Meillä Ähtärissä jauhemaalauksen asiantuntijat varmistavat, että niin pienet sarjat kuin yksittäiset kappaleetkin saavat kauniin ja kestävän pinnan. Laadukas pintakäsittely on avainasemassa laitteiden, rakenteiden ja metalliosien pitkäikäisyydelle.

Toimitusjohtajamme Jaakko Yliaho korosti haastattelussa pulverimaalauksen pitkäikäisyyttä ja kestävyyttä vaativissakin olosuhteissa. Hän myös mainitsi, että Pulverpaintin tehtävä on tarjota korkeatasoista ja asiantuntevaa palvelua jauhemaalauksen ja sen esikäsittelyjen saralla. Pulverpaintilla on valtakunnallisten rahtisopimustensa puitteissa kyky palvella ja toimittaa koko Suomeen.

”Pienempänä yrityksenä voimme palvella joustavasti ja yksilöllisesti. Pystymme miettimään ratkaisuja monenlaisiin tilanteisiin ja toimimaan tarvittaessa nopeasti. Emme kovin usein sano, että ei onnistu, vaan selvitämme mahdollisuudet”, kommentoi Yliaho.

Yksilöllinen palvelu teollisuusyrityksen tarpeisiin

Vuodesta 2000 toimineen yrityksemme ylpeys on kykymme tarjota yksilöllistä palvelua. Saamme tästä paljon kiitosta asiakkailtamme. Erikoistumme pieniin sarjoihin sekä yksittäiskappaleisiin, joita suuremmat toimijat eivät usein käsittele. Asiakkaamme arvostavat erityisesti työmme laatua, asiantuntevaa ja henkilökohtaista palvelua.

Työyhteisömme positiivinen ilmapiiri, joustava johtamiskulttuuri ja jatkuva kouluttautuminen mahdollistavat innovatiivisen ja vastuullisen työskentelytavan, joka heijastuu kaikkeen tekemiseemme. Olemme ylpeitä työntekijöidemme ammattitaidosta ja siitä, että voimme tarjota asiakkaillemme aina ajantasaisen faktatiedon pohjalta tehtyjä pintakäsittelyratkaisuja.

Kauppalehden artikkeli valottaa syvemmin, miten Pulverpaint Oy erottautuu alallaan keskittymällä asiakastyytyväisyyteen ja laadukkaaseen lopputulokseen. Olemme kiitollisia saamastamme huomiosta ja jatkamme työskentelyä asiakkaidemme parhaaksi!

Koko artikkelin voit lukea tästä linkistä >>

Toimitamme ympäri Suomen

Pulverpaint Oy

Inhantie 14
63700 Ähtäri
Y-tunnus: 1595607-2

Copyright © 2024 Pulverpaint Oy