Pulverimaalaus kokeneelta ammattilaiselta

Pulverimaalaus on nykyaikainen pintakäsittelyvaihtoehto metallituotteiden maalaukseen. Pulverimaalaamossamme saadaan pintakäsiteltyä monenlaisia kappaleita ja pulverimaalaukseen tarkoitettu uunimme mahdollistaa kokonsa puolesta myös pitkien kappaleiden pulverimaalauksen. Pulverimaalaamomme on joustava, joten sarjakoot voivat vaihdella suuresti. Vielä ei ole tullut vastaan niin pientä kappaletta ettei sitä voisi käsitellä. Pulverimaalaus soveltuu kappaleille, jotka kestävät lämpöä eli käytännössä metallista valmistetuille tuotteille. Me Pulverpaintissa olemme erikoistuneet alumiinin, kuparin ja ruostumattoman teräksen pulverimaalaukseen (jauhemaalaukseen).

pulverimaalaus pulverpaint

Pulverimaalauksen asiantuntijat palveluksessasi

Olemme maalanneet vuosien aikana mm. jousia, karmeja, lämmityspattereita, harvestereita, runkoja, seuloja ja veneiden osia. Lista on pitkä ja pulverimaalattavia kappaleita tulee koko ajan lisää. Pulverimaalaus voidaan suorittaa RAL-värikartan mukaisesti, ja mikäli oikeaa värisävyä ei löydy niin värisävy on mahdollista valmistaa mallin mukaan. Mikäli tarvitsette laadukasta ja joustavaa pulverimaalaamoa pintakäsittelemään tuotteitanne niin olemme palveluksessanne.

PROSESSIN kulku PULVERIMAALAAMOSSAMME

Pulverimaalattavat kappaleet ripustetaan koukuilla pulverimaalaamon kuljetusradalle, jolloin kappaleiden siirtämiset eri työvaiheiden välillä sujuvat helposti. Isommat ja raskaat kappaleet laitetaan pulverimaalaustelineiden päälle ja siirrot tapahtuvat trukilla ja lattiassa olevalla radalla. Pulverimaalaus mahdollistaa erinomaisen mekaanisen kestävyyden saavuttamisen. Pulverimaali levitetään paineilmaa apuna käyttäen kappaleeseen ja uunitetaan 200 asteen lämmössä, jolloin jauhemaali sulaa. Jäähdytyksen jälkeen kappale on valmis pakattavaksi.

Pulverimaalaus on ympäristöystävällinen vaihtoehto märkämaaleille. Käytettäessä pulverimaaleja ei synny voc­-päästöjä, koska liuottimia ei pintakäsittelyssä käytetä.

Pulveri- eli jauhemaaleja on eri käyttötarkoituksia varten:

Epoksijauhemaali
Sopii tuotteille, jotka on suunniteltu käytettäväksi sisätiloissa. Epoksijauhemaali antaa loistavan suojan korroosiota vastaan. Sen käyttökohteita ovat mm. sähkökaapit, putkistot, hyllyt ja valaisimet yms.

Epoksipolyesterijauhemaali
Sopii sisätiloissa käytettäviiin tuotteisiin. Epoksipolyesterijauhemaali suojaa hyvin korroosiota vastaan. Käyttökohteisiin kuuluvat mm. sähkökaapit, putkistot, hyllyt ja valaisimet yms.

Polyesterijauhemaali
Polyesterijauhemaali on suunniteltu ulkokäyttöön tarkoitettuja tuotteita varten. Polyesterijauhemaali antaa erinomaisen suojan korroosiota vastaan. Käyttökohteita ovat mm. sähkökaapit, al­profiilit, koneet, kodin tuotteet yms.

Sinkkijauhemaali
Käytetään pääasiallisesti pohjamaalina ja päällemaalaus esimerkiksi polyesterijauhemaalilla. Antaa erinomaisen korroosiosuojan pinnoitettavalle tuotteelle. Käyttökohteita ovat mm. teräsrakenteet, putkistot, aidat ja tankit yms.

Ota yhteyttä ja tilaa pulverimaalaus pulverimaalaamo Pulverpaint Oy:ltä. Soita meille numeroon 0400 882 274.