Jauhemaalausta yli 22 vuoden kokemuksella

Jauhemaalaus on kestävä ja kustannustehokas valinta

Meillä jauhemaalaus onnistuu varmalla otteella. Pystymme jauhemaalaamaan yrityksille ja teollisuuden alojen tarpeisiin monen muotoisia kappaleita erittäin kustannustehokkaasti erilaisia jauhemaaleja käyttämällä. Myös sarjatuotannot onnistuvat laadukkaasti.

Jauhemaalattavat tuotteet voivat olla valmistettu joko levystä tai putkesta, kunhan materiaali kestää lämpöä ja ne voidaan ripustaa maalausradalle. Isommat kappaleet, joita emme voi ripustaa maalausradalle, laitamme jauhemaalausta varten erilliselle lattialla kulkevalle rullaradalle.

Mikäli etsinnässä on ammattitaitoinen jauhemaalariota yhteyttä! Jauhemaalaamomme on perustettu vuonna 2000, joten meiltä homma hoituu pitkällä kokemuksella kustannustehokkaasti.

Jauhemaalausta kutsutaan yleisesti myös nimellä pulverimaalaus tai polttomaalaus. Jauhemaalaus on erittäin kestävä ja kustannustehokas tapa maalata niin yksittäisiä kappaleita kuin myös sarjatuotantona. 

Miten jauhemaalaus tehdään?

Jauhemaalauksessa käytettävä jauhemaali ruiskutetaan maalattavaan kappaleeseen paineilmaa apuna käyttäen. Värijauhe kulkee letkua pitkin pistooliin, jossa se varataan sähköstaattisesti. Varattu jauhe/ ilmaseos tarttuu pinnoitettavaan kappaleeseen. Tämän jälkeen kappale laitetaan uuniin, jossa jauhemaali sulaa muodostaen kovan ja tasaisen pinnan.

Jauhemaalaus saa siis aikaan maalipinnan, jonka mekaaniset ominaisuudet, kuten kulutuksen- ja iskunkestävyys ovat täysin omaa luokkaansa. Jauhemaalit ovat täysin liuotteettomia, jonka vuoksi ne ovat huomattavasti vähemmän luontoa kuormittavia ja käyttäjäystävällisiä.

Miksi tilata jauhemaalaus meiltä?

Vuosikymmenten kokemusta ja ammattitaitoa

Pulverpaint Oy on pulverimaalauksen erikoisosaaja vuosikymmenten kokemuksella ja ammattitaidolla.

Nopea toimitus

Jos lupaamme toimittaa tuotteesi nopeasti, niin saat sen vaikka samana päivänä.

Meiltä myös pinnan esikäsittely

Meiltä saat maalauksen lisäksi myös pinnan esikäsittelyn samalla!

Jauhemaalauksen hinta

Jauhemaalauksen hinta muodostuu mm. seuraavien tekijöiden perusteella

  • kappaleen koko ja muoto
  • kappaleiden määrä
  • kappaleen esikäsittely
  • käytettävä maali

Annamme sinulle aina yksilöllisen tarjouksen kappaleidesi jauhemaalauksesta. Toteutamme sujuvasti niin pienet kuin suuret kappaleet sekä yksittäiset että suuremmat sarjat.

Palvelemme nopeasti ja joustavasti kaikenlaisissa maalaustarpeissa. Sijaintimme suurten kaupunkien välissä mahdollistaa kustannustehokkaan logistiikan. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous, niin annamme sinulle hinta-arvion.

Maalauksessa tärkeää on kohteen mukainen jauhemaali

Jauhemaalit

Jauhemaalit sopivat moneen käyttökohteeseen niin sisälle kuin ulos. Pulverimaalin värit on saatavilla koko Ral-värikartan mukaisesti. Jauhemaalaukseen tarkoitettuja maaleja löytyy eri käyttökohteiden mukaan sisä- ja ulkokäyttöön, erilaisilla kiiltoasteilla ja pintakuvioilla viimeisteltynä. Näin ollen löydämmekin yhdessä aina sinun yrityksesi tarpeisiin parhaiten soveltuvan jauhemaalin.

Epoksijauhemaalit

Epoksijauhemaalit kestävät erinomaisesti liuottimia, kemikaaleja sekä mekaanista kulutusta. Käyttökohteita ovat mm. kalusteet, lankatuotteet ja putket.

Epoksi-polyesterijauhemaalit

Epoksi-polyesterijauhemaalit ovat kulutusta kestäviä. Käyttökohteita näille jauhemaaleille ovat mm. toimistokalusteet, hyllyt, sisävalaisimet ja kotitalouskoneet.

Polyesterijauhemaalit

Polyesterijauhemaalit kestävät erinomaisesti säärasitusta ja soveltuvat hyvin ulkokäyttöön. Käyttökohteita ovat puutarha- ja katukalusteet, ulkovalaisimet, ikkuna- ja oviprofiilit sekä maatalous- ja metsäkoneet.

Sinkkijauhemaalit

Sinkkipohjamaali muodostaa vahvan kalvon kemiallisia aineita ja korroosiota vastaan. Sinkkijauhemaalin päälle voidaan pulverimaalata esim. polyesterijauhemaalilla toinen väri, mikäli halutaan pintakäsiteltävälle tuotteelle hieman ilmettä ja lisää korroosionkestoa.

Antibakteerinen maali ja antimikrobiaalinen jauhemaalaus luovat yhdessä kestävän ja hygieenisen pinnan

Monet yritykset sekä julkisen sektorin toimijat edellyttävät maalattavilta tuotteilta ja pinnoilta erittäin korkeaa hygieniatasoa. Tähän tarpeeseen tarjoaa ratkaisun antimikrobiaalinen jauhemaalaus sekä prosessissa käytetty uusi antibakteerinen maali, jotka yhdessä saavat aikaan erittäin hygieenisen ja kestävän pinnan. Maalauksessa käytetty jauhemaali hylkii haitallisia mikrobeja ja bakteereita antimikrobista hopea-fosfaattilasia sisältävän teknologisen pinnoitteen avulla. Samalla se estää homeen syntymistä sekä parantaa maalipinnan kulutus- ja korroosionkestoa, jopa kovien kemikaalien ja märkähankauksen osalta.

Antibakteerinen maali soveltuu hyvin moneen eri käyttötarkoitukseen ja joukosta löytyykin niin allergiatunnuksella varustettuja sisämaaleja, betoni-, tasoite- ja rakennuslevypinnoille sopivia jauhemaaleja kuin myös kestävyydeltään huippuluokkaa olevia polyesterijauhelakkoja. Näin ollen antimikrobiaalista jauhemaalausta voidaan hyödyntää erilaisissa tuotteissa ja pinnoissa, hyvinkin paljon toisistaan poikkeavissa käyttötarkoituksissa.

Asiakkaamme kertovat

”Pulverpaintilaiset ovat hyviä tyyppejä!” – Riuttolehto Oy

Pulverpaintilaiset ovat hyviä tyyppejä!” Riuttolehto Oy markkinoi, suunnittelee, valmistaa sekä huoltaa sykesyöttöisiä TAPIO-harvestereita. Tämän lisäksi he palvelevat erilaisten hydrauliikkajärjestelmien suunnittelussa ja ongelmien ratkomisessa paikallisia…

Lue asiakastarina

”Pulverpaint on erittäin joustava toimittaja, jonka kanssa on helppo asioida!” – Jokke-Koneistus Oy

”Olemme kilpailuttaneet muitakin maalausyrityksiä, mutta Pulverpaint tarjoaa meille parhaimman palvelukokonaisuuden hintansa, laatunsa sekä sijaintinsa suhteen. Pulverpaint on toimitusvarma toimittaja…

Lue asiakastarina

Ota avuksi ammattilainen

Jauhemaalin valinta ja oikeaoppinen käyttö vaativat kuitenkin taakseen asiantuntijuutta, jonka avulla osataan huomioida sekä käyttökohteen että pintakäsiteltävän tuotteen muut erikoispiirteet. Meillä Pulverpaintillä on takanamme pitkä kokemus alalta, jonka ansiosta osaamme valita juuri sinun yrityksesi tuotteisiin ja käyttötarpeisiin sopivimmat maalit sekä toteuttaa kestävän jauhemaalauksen aina erittäin kustannustehokkaasti. Pulverpaintin jauhemaalaamo käyttää myös ISO 9001:2015 pohjautuvaa laadunhallintajärjestelmää.

Kun jauhemaalaus tulee ajankohtaiseksi ja etsit osaavaa kumppania, lue meistä lisää esitteestämme ja ota meihin yhteyttä!

Toimitamme ympäri Suomen

Pulverpaint Oy

Inhantie 14
63700 Ähtäri
Y-tunnus: 1595607-2

Copyright © 2024 Pulverpaint Oy