Pulverpaint Oy

Jauhemaalaus

Pulverpaintilla jauhemaalaus onnistuu varmalla otteella. Pystymme jauhemaalaamaan yrityksille ja teollisuuden alojen tarpeisiin monenmuotoisia kappaleita erittäin kustannustehokkaasti käyttämällä erilaisia jauhemaaleja. Meiltä onnistuvat myös sarjatuotannot.

Maalattavat tuotteet voivat olla valmistettuja joko levystä tai putkesta, kunhan materiaali kestää lämpöä ja tuotteet voidaan ripustaa maalausradalle. Isommat kappaleet, joita emme voi ripustaa, laitamme jauhemaalausta varten erilliselle lattialla kulkevalle rullaradalle.

Mikäli etsinnässä on ammattitaitoinen jauhemaalari, ota yhteyttä! Jauhemaalaamomme on perustettu vuonna 2000, joten meiltä homma hoituu pitkällä kokemuksella ja kustannustehokkaasti.

Ota yhteyttä

Jauhemaali on kestävä ja kustannustehokas valinta

Jauhemaalausta kutsutaan yleisesti myös nimellä pulverimaalaus tai polttomaalaus. Jauhemaalaus on erittäin kestävä ja kustannustehokas tapa maalata niin yksittäisiä kappaleita kuin myös sarjatuotantona.

Lue jauhemaalauksen hinnoittelusta

Miten jauhemaalaus tehdään?

Jauhemaalauksessa käytettävä jauhemaali ruiskutetaan maalattavaan kappaleeseen paineilmaa apuna käyttäen. Värijauhe kulkee letkua pitkin pistooliin, jossa se varataan sähköstaattisesti. Varattu jauhe-ilmaseos tarttuu pinnoitettavaan kappaleeseen. Tämän jälkeen kappale laitetaan uuniin, jossa jauhemaali sulaa muodostaen kovan ja tasaisen pinnan.

Jauhemaalaus saa siis aikaan maalipinnan, jonka mekaaniset ominaisuudet, kuten kulutuksen- ja iskunkestävyys, ovat täysin omaa luokkaansa. Jauhemaalit ovat täysin liuotteettomia, jonka vuoksi ne ovat huomattavasti vähemmän luontoa kuormittavia ja käyttäjäystävällisiä.

 

Maalauksessa tärkeää on kohteen mukainen jauhemaali

Jauhemaalit sopivat moneen käyttökohteeseen niin sisälle kuin ulos. Pulverimaalin värit ovat saatavilla koko Ral-värikartan mukaisesti. Jauhemaalaukseen tarkoitettuja maaleja löytyy eri käyttökohteiden mukaan sisä- ja ulkokäyttöön, erilaisilla kiiltoasteilla ja pintakuvioilla viimeisteltynä. Näin ollen löydämmekin yhdessä aina sinun yrityksesi tarpeisiin parhaiten soveltuvan jauhemaalin.

Epoksijauhemaalit

Epoksijauhemaalit kestävät erinomaisesti liuottimia, kemikaaleja sekä mekaanista kulutusta. Käyttökohteita ovat mm. kalusteet, lankatuotteet ja putket.

Epoksi-polyesterijauhemaalit

Epoksi-polyesterijauhemaalit ovat kulutusta kestäviä. Käyttökohteita näille jauhemaaleille ovat mm. toimistokalusteet, hyllyt, sisävalaisimet ja kotitalouskoneet.

Kysy lisää jauhemaalauksesta

 

Polyesterijauhemaalit

Polyesterijauhemaalit kestävät erinomaisesti säärasitusta ja soveltuvat hyvin ulkokäyttöön. Käyttökohteita ovat puutarha- ja katukalusteet, ulkovalaisimet, ikkuna-ja oviprofiilit sekä maatalous-ja metsäkoneet.

Sinkkijauhemaalit

Sinkkipohjamaali muodostaa vahvan kalvon kemiallisia aineita ja korroosiota vastaan. Sinkkijauhemaalin päälle voidaan pulverimaalata esim. polyesterijauhemaalilla toinen väri, mikäli halutaan pintakäsiteltävälle tuotteelle hieman ilmettä ja lisää korroosionkestoa.

Lue lisää maalauksesta

 

Antibakteerinen maali ja antimikrobiaalinen jauhemaalaus luovat yhdessä kestävän ja hygieenisen pinnan

Monet yritykset sekä julkisen sektorin toimijat edellyttävät maalattavilta tuotteilta ja pinnoilta erittäin korkeaa hygieniatasoa. Tähän tarpeeseen tarjoaa ratkaisun antimikrobiaalinen jauhemaalaus sekä prosessissa käytetty uusi antibakteerinen maali, jotka yhdessä saavat aikaan erittäin hygieenisen ja kestävän pinnan. Maalauksessa käytetty jauhemaali hylkii haitallisia mikrobeja ja bakteereita antimikrobista hopea-fosfaattilasia sisältävän teknologisen pinnoitteen avulla. Samalla se estää homeen syntymistä sekä parantaa maalipinnan kulutuksen ja korroosion kestoa jopa kovien kemikaalien ja märkähankauksen osalta.

Antibakteerinen maali soveltuu hyvin moneen eri käyttötarkoitukseen. Maalien joukosta löytyy niin allergiatunnuksella varustettuja sisämaaleja, betoni-, tasoite- ja rakennuslevypinnoille sopivia jauhemaaleja kuin myös kestävyydeltään huippuluokkaa olevia polyesterijauhelakkoja. Antimikrobiaalista jauhemaalausta voidaan hyödyntää erilaisissa tuotteissa ja pinnoissa, hyvinkin paljon toisistaan poikkeavissa käyttötarkoituksissa.

Antimikrobiaalinen jauhemaalaus

 

Ota avuksi ammattilainen

Jauhemaalin valinta ja oikeaoppinen käyttö vaativat taakseen asiantuntijuutta, jonka avulla osataan huomioida sekä käyttökohteen että pintakäsiteltävän tuotteen erikoispiirteet. Meillä Pulverpaintillä on takanamme pitkä kokemus alalta, jonka ansiosta osaamme valita juuri sinun yrityksesi tuotteisiin ja käyttötarpeisiin sopivimmat maalit. Toteutamme kestävät jauhamaalaukset aina erittäin kustannustehokkaasti. Pulverpaintin jauhemaalaamo käyttää myös ISO 9001:2015 pohjautuvaa laadunhallintajärjestelmää.

Kun jauhemaalaus tulee ajankohtaiseksi ja etsit osaavaa kumppania, katso alla oleva video, lue lisää esitteestämme ja ota meihin yhteyttä!

Lataa esite Ota yhteyttä