Pulverpaint Oy

Pulverimaalaus Lahti

Pulverpaintin jauhemaalaamon palvelut ovat saatavilla koko Suomen alueella. Jos etsit ammattitaitoista pulverimaalausta Lahdessa, ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous! Asiakaskuntaamme ovat erityisesti teollisuuden ja julkisen sektorin toimijat.

Pulverimaalaus ja pintakäsittely Lahti ja muu Suomi

Pulverimaalaus vaatii usein ammattitaitoa, sillä työvaiheita on useampi ja maalattavalle kohteelle tulisi valita sille sopiva pulverimaali.

Ennen pulverimaalausta on tärkeää tehdä pintakäsittely. Näin varmistetaan, että maalattavan kappaleen pinta on täysin puhdas, jolloin maali tarttuu tasaisesti ja saadaan aikaan kestävä lopputulos. 

Pulverimaalaus onnistuu eri tekniikoilla ja kohteen mukaisilla maaleilla pulverimaalaamossamme. Valitsemme kohteeseen sopivan maalin, joilla taataan käyttötarkoitukseen sopiva korroosiota ja kulutusta kestävä pinta. Meiltä onnistuu myös hygieniatasoa lisäävä antimikrobiaalinen jauhemaalaus, joka tarkoittaa korkean hygienialuokan antibakteerista ja kestävää pinnoitetta.

 

Mitä tuotteita pulverimaalaamme?

Pulverimaalauksen ja pintakäsittelyn kohteina voivat olla esimerkiksi erilaiset metallikappaleet ja putket. Materiaaleille ei ole tiettyjä vaatimuksia, kunhan se on mahdollista ripustaa maalausradalle ja materiaali on lämmönkestävää.

Isoja kappaleita varten maalaamostamme löytyy myös rullarata. Pystymme toteuttamaan ammattitaitoisia pulverimaalauksia siis eri kokoisille ja muotoisille kappaleille.

 

Ota avuksi ammattilainen

Sopivan pulverimaalin valinta ja oikea käyttö vaativat asiantuntijuutta, jotta osataan huomioida pintakäsiteltävän tuotteen sekä käyttökohteen vaatimat erikoispiirteet.

Pulverpaintiltä löytyy vankkaa ammattitaitoa, jonka ansiosta osaamme valita yrityksesi tarpeisiin sopivimmat jauhemaalit. Lisäksi pystymme toteuttamaan tuotteille kestävän pinnan erittäin kustannustehokkaasti. Käytämme ISO 9001:2015 pohjautuvaa laadunhallintajärjestelmää.

Pulverpaint on osaavaa kumppanisi Lahdessa ja muualla Suomessa. katso alla oleva video, lue lisää esitteestämme ja ota meihin yhteyttä!

Lataa esite Ota yhteyttä