Pulverpaint Oy

Pulverimaalaus & jauhemaalaus hinta

Jauhemaalaus, toiselta nimeltään pulverimaalaus, on kestävä ja kustannustehokas tapa maalata monia eri materiaaleja ja kappaleita. Jauhemaalauksessa pulverimainen maali ruiskutetaan paineilmalla kappaleeseen. Sähköstaattisesti varattu maali tarttuu tiukasti maalattavaan kappaleeseen, jonka jälkeen maalipinta kovetetaan vielä uunissa. Tämä luo tasaisen ja sekä kulutusta että iskuja kestävän maalipinnan. Lue alapuolelta lisää mistä pulverimaalauksen hinta koostuu.

Pulverimaalauksen & jauhemaalauksen hinta

Jauhemaalauksen hinta muodostuu mm. seuraavien tekijöiden perusteella:

  • Kappaleen koko ja muoto
  • Kappaleiden määrä
  • Kappaleen esikäsittely
  • Käytettävä maali

Annamme sinulle aina yksilöllisen tarjouksen kappaleidesi jauhemaalauksesta. Toteutamme sujuvasti niin pienet kuin suuret kappaleet, sekä yksittäiset että suuremmat sarjat.

Palvelemme nopeasti ja joustavasti kaikenlaisissa maalaustarpeissa. Sijaintimme suurten kaupunkien välissä mahdollistaa kustannustehokkaan logistiikan. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous, niin annamme sinulle hinta-arvion.

Pyydä tarjous

 

Jauhemaalaus sopii monenlaiseen tarpeeseen

Jauhe- eli pulverimaalauksella voidaan käsitellä monenlaisia materiaaleja ja kappaleita. Tyypillisiä maalattavia kappaleita ovat esimerkiksi:

  • Koneiden ja laitteiden osat
  • Teräsrakenteet ja -kalusteet
  • Julkisten tilojen kalusteiden pinnat

Palvelemme joustavasti niin teollisuusyrityksiä, kuten konepajoja, sekä julkisia toimijoita. Toteutamme sujuvasti myös yksityishenkilöiden suuremmat maalaustarpeet. Ota meihin yhteyttä, kerro maalaus tarpeistasi ja annamme sinulle pulverimaalaus hinta-arvion.

Uutena palveluna tarjoamme myös antimikrobiaalista jauhemaalusta. Antimikrobiaalinen maali on erinomainen valinta esimerkiksi julkisiin tiloihin, sillä se vähentää kosketuspintojen kautta aiheutuvia tartuntoja.

Lue lisää: Antimikrobiaalinen maalaus