Pulverpaint Oy

Alumiinin ja teräksen maalaus

Alumiinin maalaus kestää parhaiten kun se tehdään pulverimaalilla. Sama pätee kun kyseessä on teräksen maalaus, pulverimaalaus takaa pitkäaikaisimman lopputuloksen.

Pulverpaintilta alumiinin pintakäsittely ja esikäsittely, sekä teräksen ja muiden erikoismateriaalien esi- ja pintakäsittely. Meiltä onnistuu myös esimerkiksi kuparin, haponkestävän teräksen ja ruostumattoman teräksen pintakäsittely ja maalaus.

Eri materiaaleista valmistetut yksittäiskappaleet, sekä teollisuuden alojen isommatkin sarjatuotannot aina vankalla ammattitaidolla. Tuotantotiloissamme on käytössä nykyaikaiset laitteet, joilla teräksen ja alumiinin maalaus onnistuu nopeasti ja tehokkaasti korkeatasoisia pulverimaaleja käyttämällä.

Ota yhteyttä

Laadukas teräksen ja alumiinin maalaus

Kun alumiinin tai teräksen maalaus tehdään huolellisen esikäsittelyn jälkeen käyttökohteen mukaisilla pulverimaaleilla, ja sen jälkeen kuumennetaan pulverimaalaus uunissa, saadaan lopputulokseksi mekaanisilta ominaisuuksiltaan täysin omaa luokkaansa oleva maalipinta. Tällöin esimerkiksi iskun- ja kulutuksenkestävyys saadaan nostettua ylivertaisiksi.

Maalaamostamme löytyy lisäksi myös kemikaaleja, liuottimia sekä mekaanista hankausta erittäin hyvin kestäviä jauhemaaleja, jotka sopivat myös alumiini ja teräspinnoille.

Jos taas kaipaat useimmilta mikrobilajeilta ja mm. homeelta suojaavaa, hygieenistä sekä korroosion- ja märkähankauksen kestävää maalipintaa, tarjoaa antibakteerinen maali ja antimikrobiaalinen jauhemaalaus parhaan mahdollisen lopputuloksen. Tekniikkaa soveltuu hyvin myös hygieeniseen alumiinin ja teräksen maalaukseen.

Alumiinin pulverimaalaus on kustannustehokas vaihtoehto

Kustannustehokas alumiinin maalaaminen pulverimaalillar mahdollistaa erityisen kilpailuedun sekä tuotantokustannusten laskemisen eri yritysten ja teollisuuden alojen vaihteleviin tarpeisiin.

Joustava ja osaava työtiimimme osaa aina valita kyseessä olevalle alumiinille parhaiten sopivat pulverimaalit, joiden avulla voimme taata laadukkaan ja kestävän lopputuloksen.

Lisäksi moderni toimitilamme mahdollistaa prosessien kustannustehokkaan toteutuksen, jonka avulla yrityksesi maksaa pulverimaalauksesta entistä pienempää hintaa.

Teräksen pulverimaalaus takaa kestävän pinnan

Teräsosat esikäsitelyyn kuuluu rautafosfatointi tai oksidinpoisto painepesurin avulla. Kyseiset esikäsittelymenetelmät takaavat maalille parhaan tarttumapinnan, sekä parantavat pulverimaalatun teräskappaleen maalipinnan korroosionkestoa.

Kun teräksen maalaaminen suoritetaan ammattitaidolla esikäsittelyineen, maalipinta kestää hyvin kulutusta.

 

Kysy lisää alumiinin tai teräksen pintakäsittelystä

Vuosien aikana omaksumamme kokemus ja laaja tietotaito alumiinin ja teräksen maalauksen saralla takaa asiakkaillemme laadukkaan, virheettömän ja kestävän lopputuloksen riippumatta maalattavan kohteen erityisominaisuuksista. Kun siis sinua kiinnostaa korkeatasoinen pulverimaalaus – joko yksittäiskappaleelle tai laajemmallekin sarjalle – ota meihin yhteyttä ja kysy lisätietoa palveluistamme!

Lataa esite Ota yhteyttä