Pulverpaint Oy

Alumiinin maalaus

Pulverimaalaus takaa kaikkein kestävimmän lopputuloksen alumiinin maalaukseen. Me Pulverpaintilla esi- ja pintakäsittelemme alumiinista ja muista erikoismateriaaleista (kuten kupari ja ruostumaton teräs tai haponkestävä teräs) valmistetut yksittäiskappaleet sekä teollisuuden alojen isommatkin sarjatuotannot aina vankalla ammattitaidolla. Tuotantotiloissamme on käytössä nykyaikaiset laitteet, joilla alumiinin maalaus onnistuu nopeasti ja tehokkaasti korkeatasoisia pulverimaaleja käyttämällä.

Ota yhteyttä

Laadusta tinkimätöntä maalausta

Kun alumiinin maalaus tehdään huolellisen esikäsittelyn jälkeen käyttökohteen mukaisilla pulverimaaleilla, ja sen jälkeen kuumennetaan uunissa, saadaan lopputulokseksi mekaanisilta ominaisuuksiltaan täysin omaa luokkaansa oleva maalipinta. Tällöin esimerkiksi iskun- ja kulutuksenkestävyys saadaan nostettua ylivertaisiksi. Maalaamostamme löytyy lisäksi myös kemikaaleja, liuottimia sekä mekaanista hankausta erittäin hyvin kestäviä jauhemaaleja. Jos taas kaipaat useimmilta mikrobilajeilta ja mm. homeelta suojaavaa, hygieenistä sekä korroosion- ja märkähankauksen kestävää maalipintaa, tarjoaa antibakteerinen maali ja antibikrobiaalinen jauhemaalaus parhaan mahdollisen lopputuloksen. Tekniikkaa soveltuu hyvin myös hygieeniseen alumiinin maalaukseen.

Kustannustehokas alumiinin pulverimaalaus

Kustannustehokas alumiinin pulverimaalaus mahdollistaa erityisen kilpailuedun sekä tuotantokustannusten laskemisen eri yritysten ja teollisuuden alojen vaihteleviin tarpeisiin. Joustava ja osaava työtiimimme osaa aina valita tarpeisiisi parhaiten sopivat pulverimaalit, joiden avulla voimme taata laadukkaan ja kestävän lopputuloksen. Lisäksi moderni toimitilamme mahdollistaa prosessien kustannustehokkaan toteutuksen, jonka avulla yrityksesi maksaa alumiinin pulverimaalauksesta entistä pienempää hintaa.

 

Kysy lisää alumiinin pintakäsittelystä

Vuosien aikana omaksumamme kokemus ja laaja tietotaito alumiinin maalauksen saralla takaa asiakkaillemme laadukkaan, virheettömän ja kestävän lopputuloksen riippumatta maalattavan kohteen erityisominaisuuksista. Kun siis sinua kiinnostaa korkeatasoinen alumiinin pulverimaalaus – joko yksittäiskappaleelle tai laajemmallekin sarjalle – ota meihin yhteyttä ja kysy lisätietoa palveluistamme!

Lataa esite Ota yhteyttä