Pulverpaint Oy

Antibakteerinen maali ja
antimikrobiaalinen jauhemaalaus

Antibakteerinen maali ja antimikrobiaalinen jauhemaalaus tarjoavat yhdessä hygieenisen vaihtoehdon, kun pinnalle halutaan muodostaa useimpia mikrobilajeja, kuten bakteereja ja hometta hylkivä kerros. Antimikrobiaalisessa jauhemaalauksessa käytetään apuna uudenlaista jauhemaalia, jonka teho perustuu patentoituun BioCote® -teknologiaan.

Aikaan saatu antibakteerinen pinnoite nostaa maalipinnan hygieniatason sekä kulutus- ja korroosionkestävyyden täysin omaan luokkaansa. Antibakteerinen maali soveltuukin moneen eri käyttötarkoitukseen, niin yksityisen ja julkisen sektorin hygieniayritysten vaihteleviin tarpeisiin, kuin myös luomaan erityistä kilpailuetua teollisuuden tuotteille.

Ota yhteyttä

Suojaa pinnat mikrobeilta antibakteerisen maalin avulla

Maailmasta löytyy hyvinkin paljon erilaisia tuotteita sekä julkisia tiloja, joiden pinnoilta vaaditaan erityisen korkeaa hygienialuokitusta. Varsinkin erilaisten riskiryhmien käyttöön suunnitellut tuotteet ja tilat tulisi tällöin käsitellä perinteisiä pinnoitteita suojaavammilla aineilla, sillä perusteellisellakaan siivouksella ei aina saada kaikkia haitallisia partikkeleita millin tarkkuudella poistettua.

Antibakteerinen pinnoite, joka luo samalla kauniin ja kestävän maalipinnan

Sen sijaan bakteerien ja muiden mikrobilajien vastaisessa taistelussa sekä etenkin niiden ennaltaehkäisyssä tulisi panostaa helposti kontaminoituvien pintojen perusteelliseen suojaukseen, jonka tarjoaa ainoastaan korkean hygienialuokan antibakteerinen pinnoite. Juuri tähän ongelmaan tarjoaa ratkaisun antimikrobiaalinen jauhemaalaus, joka luo samalla sekä kauniin ja kestävän maalipinnan että tehokkaan antibakteerisen suojakerroksen.

Maalauksessa on käytössä perinteisen jauhemaalin sijasta antibakteerinen maali, joka tutkitusti hylkii haitallisia mikrobeja ja bakteereita antimikrobista hopea-fosfaattilasia sisältävän teknologisen pinnoitteen avulla. Samalla sen käyttö parantaa myös maalipinnan kestoa kovienkin kemikaalien osalta sekä estää tehokkaasti esimerkiksi homeen syntymistä.

Antimikrobiaalinen jauhemaalaus soveltuu kaikille pinnoille

Jauhemaalauksessa käytetään erilaisia pulverimaaleja, joiden alle myös antimikrobiaalinen maali lukeutuu. Prosessin aikana tarkkaan käyttötarkoituksen ja -kohteen mukaan valittu jauhemaali ruiskutetaan maalattavalle pinnalle käyttäen kiinnityksessä apuna staattista sähköä. Tämän jälkeen pinta kovetetaan korkeassa lämpötilassa, jonka jälkeen siitä saadaan muodostettua erittäin kova ja korroosin kestoltaan hyvin kestävä maali- ja suojapinta.

Antimikrobiaalinen jauhemaalaus soveltuu hyvinkin erilaisten tuotteiden ja pintojen käsittelyyn. Samalla se tuo kilpailuetua teollisuuden tarpeisiin sekä helpottaa puhtaanapitoa esimerkiksi julkisella puolella sairaaloissa tai yksityisen sektorin hygieenisissä yrityksissä. Tarvittaessa antibakteerinen pinnoite kestää myös kovaa märkähankausta.

Antibakteerista maalia voidaan hyödyntää niin tasoite-, betoni- ja rakennuslevypinnoilla, kuin myös yhtä hyvin erilaisten tuotteiden suojauksessa. Antimikrobiaalisten jauhemaalien joukosta löytyvät myös polyesterijauhelakat sekä allergiatunnuksen saaneet sisämaalit. Itse prosessi taas pystytään tuottamaan hyvin kustannustehokkaasti, jonka ansiosta suurempaakin kapasiteettia vaativat sarjatuotannot onnistuvat erittäin helposti.

Jos haluat tietää miten jauhemaalauksen hinta muodostuu tai keskustella hinta-arviosta, ota meihin yhteyttä!

 

Kun antibakteerinen maali kiinnostaa,
kysy rohkeasti lisätietoa!

Kun siis uusi antibakteerinen maali kiinnostaa sinua tai tai haluat ylipäätään kuulla lisätietoa antimikrobiaalisesta jauhemaalauksesta, ota meihin rohkeasti yhteyttä! Alalta pitkän ja monipuolisen kokemuksen omaavat asiantuntijamme pystyvät auttamaan sinua minkä tahansa tuotteen tai tilan pinnan käsittelyssä sekä valitsemaan juuri oikeat jauhemaalit kaikkiin eri käyttötarkoituksiin ja -kohteisiin.

Kun antimikrobiaalinen jauhemaalaus on ajankohtaista, luota osaavaan kumppaniin. Tutustu prosesseihimme alla olevan videon ja ladattavan esitteen avulla!

 

Jauhemaalaus Lataa esite Ota yhteyttä