fbpx

Alumiinin maalaus jauhemaalaustekniikalla

Alumiinin maalaus pulveri- eli jauhemaaleilla takaa selvästi kaikkein kestävimmän lopputuloksen maalipinnalle. Me Pulverpaintilla esi- ja pintakäsittelemme alumiinista ja muista erikoismateriaaleista (kupari, ruostumaton/haponkestävä teräs) valmistetut yksittäiskappaleet ja isommatkin sarjat vankalla ammattitaidolla. Tuotantotiloissamme on käytössä nykyaikaiset laitteet, joilla alumiinin maalaus onnistuu nopeasti ja tehokkaasti korkeatasoisia pulverimaaleja käyttämällä.

Alumiinin maalaus tapahtuu laadusta tinkimättä

Kun alumiinin maalaus tehdään huolellisen esikäsittelyn jälkeen käyttökohteen mukaisilla jauhemaaleilla ja sen jälkeen kuumennetaan uunissa, maalipinnasta tulee mekaanisilta ominaisuuksiltaan täysin omaa luokkaansa. Esimerkiksi iskun- ja kulutuksenkestävyys ovat aivan ylivertaisia. 

Kysy lisää alumiinin PINTAKÄSITTELYSTÄ

Vuosien aikana omaksumamme kokemus ja laaja tietotaito alumiinin maalauksen saralla takaa asiakkaillemme laadukkaan lopputuloksen riippumatta maalattavan kohteen erityisominaisuuksista. Jos sinulla on tarvetta korkeatasoiselle alumiinin maalaukselle – joko yksittäiskappaleelle tai laajemmallekin sarjalle – ota meihin yhteyttä ja kysy lisää!