Pulverpaint Oy

Avoin työpaikka

Avoin työpaikka

16.9.2021

Tervehdys Pulverpaint Oy:lta Ähtäristä!

Vuodesta 2000 lähtien toiminut ketterä jauhemaalaamomme on lunastanut paikkansa alalla keskittyen palvelemaan erityisesti teollisuuden ja julkisen sektorin toimijoita.

Pääasiallinen osaamisalueemme on pulverimaalaus ja siihen liittyvät esikäsittelyt. Meiltä onnistuu monipuoliset esikäsittelypesut eri materiaaleille, käytössämme on myös raepuhaltamo ja sinkokone.

Jauhemaalaamon puolella pintakäsittelemme varmoin ottein monenmoisia kappaleita, erilaisiin tarkoituksiin soveltuvia jauhemaaleja käyttäen.

Toimintamme kiitosta keränneiksi valteiksi nousee töidemme laadukas jälki, yksilölliset ratkaisut, palvelualttius, kustannustehokkuus sekä joustavuus. Käsittelyymme pääsee isommat erät sekä yksittäiskappaleet.

Tällä hetkellä tuttavallisesti kutsumamme “Pulveri” työllistää yhteensä 3 ammattitaitoista tekijää, joista jokainen on lunastanut paikkansa kahvihuoneen humoristisessa porukassamme.

Nyt käsissämme on vain pieni positiivinen ongelma: Töitä tuppaa olemaan sen verran mukavasti, että päivät venyvät ja välillä hymy hyytyy, kun aika ei tunnu riittävän kaikelle. Siitä pääsemmekin sulavasti seuraavaan aiheeseen.

Meillä olisi pintakäsittelijän paikka auki. Työhön haetaan henkilöä, jolla on

  • kyky toteuttaa työ laadukkaasti ja ammattitaidolla
  • luotto siihen, että kykenee suoriutumaan maalaamon muistakin osa-alueista, mm. tilausten esikäsittelyyn ja siirtoihin liittyen
  • hyvä työmoraali ja meininki työpaikkaa ja työtä kohtaan muutenkin
  • halu oppia uutta ja kehittää jo oppimaansa
  • oma-aloitteinen asenne

Metallialan työkokemus katsotaan eduksi, mutta ylläolevat asiat painaa vaakakupissa enemmän. Jos olet tyyppi, joka tekee parhaansa ymmärtäen laadukkaan toteutuksen tärkeyden, olet vahvoilla. Sinut perehdytetään tehtävään kattavasti. Ajattelemme, että työ tekijänsä opettaa, mutta lisäksi takanasi seisoo aina porukka, joka mielellään auttaa ja opastaa mietityttävissä tilanteissa.

Mitä me tarjoamme sinulle?

  • Vakituisen työsuhteen
  • Asianmukaiset työvaatteet ja tarvikkeet
  • Työpaikan, jossa saat mahdollisuuden kehittyä ja ottaa vastuuta omalla alueellasi
  • Ainakin omasta mielestämme hauskan työyhteisön
  • Nykyaikaiset, toimivat työtilat ja välineet

Lisätietoja työstä ja työnkuvasta antaa Pulverpaint Oy:n toimitusjohtaja Jaakko Yliaho arkisin klo 09:00 – 15:00 välillä. Laita sähköpostia info@pulverpaint.fi tai vaikkapa tekstiviesti numeroon 0400 882 274, niin sovitaan sopiva aika puhelulle tai tapaamiselle!

Haastattelemme hakijoita jo ennen haun päättymistä ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kerrohan hieman itsestäsi ja siitä, miksi sinä olisit paras valinta Pulverin porukkaan ja laita hakemus sekä CV tulemaan sähköpostiimme mahdollisimman pian. Yhteystiedot alla.

Jaakko Yliaho

Pulverpaint Oy

Inhantie 14

63700 Ähtäri

puh. 0400 882 274

info@pulverpaint.fi

https://www.pulverpaint.fi/

Facebook https://www.facebook.com/pulverpaint

Instagram https://www.instagram.com/pulverpaint

LinkedIn https://www.linkedin.com/company/pulverpaint-oy

Youtube https://www.youtube.com/channel/UCCg7GdI1jWsNDaSc8rC0G0g

Tsemppiä hakuun! Jos tiedät jonkun, joka olisi meille nappivalinta niin anna palaa ja jaa ilmoitus eteenpäin 🙂