Asiakastarinat

Pulverpaint asiakastarinat

 

Alavus Alufront

 

 

"Suosittelisin ehdottomasti Pulverpaintia muille, hinta on kohtuullinen ja toimitus nopea!"

 

Alavus Alufront Oy on alumiinirakentamiseen erikoistunut yritys Alavudella. Yritys on perustettu jo vuonna 1993 ja vuonna 2009 se palkittiin maakunnallisella Vuoden Yrittäjä-palkinnolla.

”Pulverpaint toteuttaa meille pääasiassa alumiinimaalauksia. Yhteistyömme on alkanut niinkin perinteisesti, että joku heistä kävi meillä paikanpäällä esittäytymässä”, Alufrontin tuotantopäällikkö Harri Rinta-Piirto alustaa.

”Varsinaista kilpailutusta maalaamojen kesken emme ole tehneet, mutta valitsimme Pulverpaintin, koska hinta oli kohdillaan, työn laatu on hyvää ja lopputulos miellyttää. Tietysti myös sijainnilla on merkitystä, he sijaitsevat kohtuullisen lyhyen matkan päässä meistä”, Rinta-Piirto jatkaa, ”Toimitusajat ovat aina pitäneet ja ne ovat kaiken lisäksi lyhyitä, useasti saa ihan muutamassa päivässä! Niihin olemme olleet todella tyytyväisiä. Koko maalautusprosessi on aina helppoa ja yksinkertaista Pulverpaintin kanssa”.

”Suosittelisin ehdottomasti Pulverpaintia muille, hinta on kohtuullinen ja toimitus nopea!”

 

Fibercut

 

”Pulverpaintin kanssa hommat sujuvat ja menevät juuri niin kuin ne on sovittu!”

 

Fibercut on kuitulaserleikkaukseen ja särmäykseen erikoistunut yritys. Yritys on perustettu vuonna 2016 ja sen 1500 neliön toimitilat sijaitsevat Ähtärissä. Yhteistyö Pulverpaintin kanssa perustuu neuvontaan ja alihankintaan.

”Pulverpaint neuvoo meitä asiakkaan kysymyksissä maalaukseen liittyen ja jos tarjouspyyntöihin sisältyy maalaustöitä, niin teemme heidän kanssaan yhdessä tarjouksen”, avaa Fibercutin myyntihenkilö Juhani Valkeemäki, yksi Fibercutin omistajista.

”Valitsimme Pulverpaintin yhteistyökumppaniksemme, sillä olemme olleet hyvin tyytyväisiä palveluun.  Kilpailutuksen jälkeen he nousivat esiin myös loistavan sijaintinsa vuoksi, sillä tällä alalla rahtikustannukset ovat merkittävässä roolissa. Pulverpaint sijaitsee meitä lähellä, jolloin asiointi on helppoa ja voimme kuljettaa jopa itse pienempiä kappaleita maalaukseen, jolloin rahtikulut jäävät kokonaan pois”.

Valkeemäki kehuu myös toimitusaikoja sekä koko prosessia; ”Prosessi aina tarjouksen tekemisestä työn valmistumiseen saakka toimii sujuvasti. Toimitusajat pitävät ja jos viivästyksiä tulee, niistä ilmoitetaan kiitettävästi. Asiakkailtakaan ei ole tullut negatiivista palautetta lopputuloksesta, eikä perästä ole kuulunut. Tällä alalla kun asiakkaasta ei kuulu jälkeenpäin mitään, niin silloin homma on mennyt putkeen”.

”Suosittelisin Pulverpaintia myös muille. Jos ei tiedä maalaamisesta mitään, Pulverpaintin ammattitaitoon voi luottaa, he ovat alansa spesialisteja”, Valkeemäki kuittaa.

”Pulverpaintin kanssa hommat sujuvat ja menevät juuri niin kuin ne on sovittu!”

 

Jokke-Koneistus

 

”Pulverpaint on erittäin joustava toimittaja, jonka kanssa on helppo asioida!”

 

 

Jokke-Koneistus Oy on vuonna 1989 perustettu Ähtäriläinen alihankintakoneistukseen erikoistunut konepaja. He tekevät monipuolista CNC-koneistusta ja siihen liittyviä jälkitöitä suurille suomalaisille metalliteollisuuden vientiyrityksille. Tuotteiden maalauksen he hoitavat yhteistyössä Pulverpaintin kanssa.

”Olemme kilpailuttaneet muitakin maalausyrityksiä, mutta Pulverpaint tarjoaa meille parhaimman palvelukokonaisuuden hintansa, laatunsa sekä sijaintinsa suhteen. Pulverpaint on toimitusvarma toimittaja”, kertoo Jokke-Koneistuksen toimitusjohtaja Kalle Paloneva.

”Kaikki asiat hoituvat sujuvasti aina prosessin alusta alkaen. Lopputulokseen olemme aina olleet erittäin tyytyväisiä. Pulverpaint sijaitsee naapurissamme, joten se nopeuttaa ja helpottaa prosessin kulkua entisestään”, Kalle jatkaa, ”suosittelisin Pulverpaintia niin yrityksille kuin ystävillenikin sen toimivuuden ja muiden edellä mainittujen seikkojen vuoksi!”

”Pulverpaint on erittäin joustava toimittaja, jonka kanssa on helppo asioida!”

 

Riuttolehto

 

 

”Pulverpaintilaiset ovat hyviä tyyppejä!”

 

Riuttolehto Oy markkinoi, suunnittelee, valmistaa sekä huoltaa sykesyöttöisiä TAPIO-harvestereita. Tämän lisäksi he palvelevat erilaisten hydrauliikkajärjestelmien suunnittelussa ja ongelmien ratkomisessa paikallisia koneurakoitsijoita, laite- ja konevalmistajia sekä teollisuutta. Asiakasryhmiin kuuluvat muun muassa pienet metsän omistajat Pohjois-Euroopassa ja Baltiassa sekä metsäkoneurakoitsijat Kanadassa ja Keski-Euroopassa.

”Pulverpaint pintakäsittelee tuotteemme. Valitsimme heidät yhteistyökumppaniksemme, sillä heidän työnsä jälki on laadukasta ja toimitusajat joustavia”, aloittaa Arttu Ahopelto, joka toimii yrittäjänä Riuttolehdolla.

”Pulverpaint erottui muista hyvien tyyppiensä sekä sijaintinsa vuoksi. Toimitusajat pitävät, eikä moitittavaa ole prosessin muistakaan vaiheista”, selventää Ahopelto, ”suosittelisin Pulverpaintia myös ystävilleni ja itse asiassa olen suositellutkin. Pulverpaint on kilpailukykyinen loistavan hinta-laatusuhteensa vuoksi. Päällimmäisenä yhteistyöstämme on jäänyt mieleen, että kaikki pitää mitä luvataan”.

”Pulverpaintilaiset ovat hyviä tyyppejä!”